گروه های اجتماع محور در محلات راه اندازی می شود

رئیس سازمان بهزیستی کشور گسترش گروه های اجتماع محور در محلات را از برنامه های بهزیستی دانست و گفت: با گسترش گروه های اجتماع محور در محلات، این گروه ها به عنوان تسهیل گران بهزیستی ایفای نقش می کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان یزد، همایون هاشمی، رئیس سازمان بهزیستی کشور امروز(7 اسفند) در پنجمین گردهمایی مشترک معاونین پشتیبانی، منابع انسانی و ذیحسابات سازمان بهزیستی استان های کشور در یزد با اشاره به 52 وظیفه و ارائه 120 خدمت تخصصی در بهزیستی گفت: بهزیستی با برخورداری از 20 هزار مرکز غیردولتی یک دستگاه شبکه محور است.

وی افزود: از آنجا که محصول نهایی بهزیستی انسان ها هستند لذا خط تولید آن تعطیل بردار نیست و در صورت بروز تعطیلی در آن با افزایش آسیب های اجتماعی در سطح جامعه مواجه خواهیم شد.

هاشمی با بیان اینکه بهزیستی در گذشته یک دستگاه حمایتی بود، گفت: امروز این مفهوم در حال عوض شدن است و بهزیستی به یک نهاد تخصصی و محوری تبدیل شده است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور، کار در بهزیستی را تیمی دانست و تصریح کرد: در این کار تیمی همه نقش دارند و همه نقش اول هستند.

وی با اشاره به ساخت موفق قریب 20 هزار واحد مسکونی برای معلولین و مددجویان بهزیستی گفت: این در حالی است که بهزیستی یک دستگاه غیرتخصصی در امر مسکن است.

هاشمی همچنین خبر از توانمندسازی بیش از 50 هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی داد و گفت: سال آینده نیز توانمندسازی در راس فعالیت های بهزیستی قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: سال 91، برای بهزیستی سال خروج از چرخه خدمات مستقیم است و توجه بهزیستی بر روی خدمات تخصصی و آگاه سازی عمومی است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور کاهش بروز آسیب های اجتماعی را از برنامه های بهزیستی دانست و گفت: این امر با تقویت اورژانس اجتماعی مقدور است چرا که از این طریق می توان با هزینه کم از آسیب پیشگیری کرد.

 هاشمی، با بیان اینکه فعالیت بهزیستی در بخش اجتماعی مداخله ای است گفت: بهزیستی از طریق اورژانس اجتماعی تلاش دارد فاصله بزه تا دادگاه را کم کند.


وی افزود: در بخش توانبخشی نیز توانمندسازی اصلی ترین و محوری ترین راه است و همه مباحث علمی و مبانی دینی ما نیز همین را بیان می کند.

 محمدحسین رحیمی نسب، مدیرکل سازمان بهزیستی استان یزد در سخنانی با اشاره به واگذاری خدمات بهزیستی به بخش خصوصی گفت: این فعالیت ها که توسط 673 مرکز غیردولتی تحت نظارت بهزیستی انجام می شود، 85درصد فعالیتهای بهزیستی را پوشش می دهد.


 رحیمی نسب در خصوص تعداد مددجویان تحت پوشش بهزیستی در استان یزد گفت: تعداد 25 هزار مددجو تحت پوشش بهزیستی در بخش اجتماعی هستند که از این تعداد 310 نفر دانشجو و 1600 نفر دانش آموز هستند.


وی افزود: تعداد 330 مهد کودک تحت نظارت بهزیستی در استان فعالیت دارند که به 11 هزار نفر از کودکان استان خدمات آموزشی ارائه می دهند.

رحیمی نسب تعداد مددجویان تحت پوشش بهزیستی در حوزه توانبخشی را بیش از 20 هزار نفر ذکر کرد و گفت: از این تعداد یکهزار و 168 نفر دانشجو هستند.


مدیرکل سازمان بهزیستی استان یزد در خصوص وضعیت اشتغال مددجویان تحت پوشش بهزیستی یزد گفت: در حال حاضر زمینه اشتغال یکهزار و 158 نفر در بهزیستی و مراکز همسو با بهزیستی قطعی شده است که این تعداد از تعهد استانی بالاتر است.

وی با اشاره به تحویل یک هزار و 800 واحد مسکونی به معلولین و مددجویان تحت پوشش بهزیستی تا دهه فجر امسال گفت: تعهد بهزیستی در زمینه ساخت مسکن مددجویان تعداد 2هزار و 329 واحد مسکونی از سال 89 تا سال 91 است.

وی افزود: در بخش عمرانی نیز از سال 89 تاکنون 11 هزار و 500 متر زیربنا ساخته شده است که این جدا از مسکن های ساخته شده توسط بهزیستی است.

محمدرضا فلاح زاده استاندار یزد نیز در سخنانی با اشاره به پاسخگویی بالای بهزیستی به ارباب رجوع گفت: سرریز ملاقات های مردمی از سوی بهزیستی به استانداری بسیار کم است و این به دلیل پاسخگویی خوب بهزیستی به مراجعان است.

وی با بیان اینکه یزد رتبه اول سرانه صنعتی کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: بالای 80 درصد خدمات در صنعت توسط بخش خصوصی انجام می شود.


وی با اشاره به رشد 35 درصدی صادرات استان یزد در سال 89 گفت: 10 استان 90 درصد صادرات غیرنفتی کشور را انجام می دهند که یزد یکی از آنهاست.


وی همچنین خبر از رشد 29 درصدی صادرات در 9 ماهه اول سالجاری داد.


استاندار یزد در ادامه سخنانش با اشاره به فعالیت های بهزیستی، خواستار تقویت مشاوره در حوزه آموزش و مشاوره شد و گفت: خانواده به عنوان پایگاه دین و زندگی در جامعه نیز باید تقویت شود.

فلاح زاده با اشاره به رشد فرهنگ فردگرایی در جامعه، خواستار تقویت فرهنگ جمع گرایی در سطح جامعه شد و گفت: فرهنگ جمع گرایی جزء آموزه های دینی است که باید در جامعه تقویت شود.

وی گسترش نقش مردم در حوزه آموزش را حائز اهمیت دانست و اظهار داشت: تشکیل گروه های محلی بسیاری از مشکلات را حل می کند.
 

گفتنی است، گردهمایی معاونین پشتیبانی، منابع انسانی و ذیحسابان سازمان بهزیستی استان های کشور به مدت دو روز در قالب کارگروه های آموزشی دایر می باشد.


پایان پیام/
 

کد خبر 111864

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha