به گزارش خبرگزاری شبستان، زیست اخلاقی و زندگی آزموده در ریل تربیت برای تحقق نیازمند زمینه و شرایط و توجه به زیست بوم است. فارغ از زیست بوم با کاریکاتوری از اخلاق و تربیت روبرو میشویم.
به گفتة دکتر عبدالله صلواتی، دبیر علمی همایش تربیت،دو نهاد مهم آموزش و پرورش و دانشگاه، در پارادایم فرهنگ، کانون فرهیختگی است نه کانون صدور مدرک، نه آگاهی صرف، نه نهاد اجتماعی گسیخته. این دو نهاد در پارادایم فرهنگی به سیاستمدار و اقتصاددان، راه نشان میدهد و به او میگوید به کدام شیوه عمل کند تا نظام و انسجام و امید در جامعه پمپاژ شود.
این دو نهاد در پارادایم فرهنگ، در شهر قرار دارند و با مردم میزیند و دلشورة مردم را دارند و به نیازها و معضلات آنها توجه دارند و کمک می کنند تا شهروندان بتوانند الگوی درست ساخت از زندگی فردی و سازمانی با تار و پود تربیت داشته باشند.
به گزارش دکتر عبدالله صلواتی، معاون فرهنگی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، همایش ملی تربیت با زیست بوم جدید نیز قصد دارد به امتداد حضور اثربخش دو نهاد یادشده در شهر مدد رساند و با رصد نیازها و انتظارات و فرصت ها و تهدیدهای تربیتی به متولیان و مسئولان امر در سیاستگذاریها و برنامه ریزی ها و مدیریتهای تربیتی کمک کند.
معاونت پرورشی و فرهنگی ادارة کل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی با همکاری دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در نظر دارد در راستای سیاست گذاری و برنامه ریزی اثر بخش تربیتی و توانمندسازی مسئولان حوزة تربیت و جلب مشارکت کارکنان، اولیا و دانش آموزان در فعالیتهای تربیتیاقدام به برگزاري «نخستین همایش ملی تربیت در زیست بوم جدید» کند تا با بهره گیری از توانمندیها و ظرفیتهای علمی دانشمندان و محققان سراسر کشور، به بررسی نیازها، خواستها و انتظارات تربیتی در زیست بوم جدید بپردازد و آن را مورد رصد و تحلیل قرار دهد.
به گزارش دکتر عبدالله صلواتی، در این رویداد علمی و فرهنگی، شیوه های نقش آفرینی مؤثر تربیتی سازمان، مدیر و معلم در محیط 360 درجه مورد واکاوری قرار میگیرد. افزون بر آن قرار است این همایش به فرصت و تهدیدهای تربیتی در فضای مجازی بپردازد تا در نهایت بتواند در حوزه سیاست گذاری، برنامه ریزی و مدیریت، طرحی خلاقانه و اثر بخش ترسیم کند.
گفتنی است، نخستین همایش ملی تربیت، مجوز ISC دارد و ثبت نام در این همایش رایگان است. دبیرخانه همایش تا کنون مقالات متعددی را دریافت کرده است و فرایند داوری همایش آغاز شده است.
محورهای همایش به این قرار است:
برنامه ریزی تربیتی در زیست بوم جدید
فرصت ها و تهدیدهای تربیتی در فضای مجازی
نیازها و انتظارات تربیتی
جهانی شدن و تربیت دانش آموز
آینده پژوهی تربیت
شیوههای نقش آفرینی موثر تربیتی در مدرسه
شایان ذکر است در این همایش،ثبت نام مقالات پذیرفته شده رایگان است.
آخرین مهلت ارسال مقاله: تا 25 دی ماه 1400
تاریخ برگزاری همایش: 19 اسفند ماه 1400
نشانی وب سایت همایش:http://ncene.sru.ac.ir/fa
نظر شما