به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد پحجت الاسلام والمسلمین «محمد احمد زاده» امروز جهارشنبه (۲۴ آذر) در بازدید از بقعه متبرکه امام زاده یحیی بن زید(ع) روستای میامی مشهد با بیان اینکه زحمات زیادی در دوره های مختلف برای رونق این امامزاده در اینجا کشیده شده است؛ گفت: در واقع ما یک زحمتی که دیگران کشیدند را باید حفظ، تکمیل و ارتقا ببخشیم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی بیان کرد: از فعالیت های خوب هیئت امنای این بقعه متبرکه در زمینه های مختلف تقدیر و تشکر می کنم اما لازم می دانم نکاتی را بیان کنم. بقاع متبرکه باید دارای نظافت و آراستگی بصری باشند و باید کارهایی انجام بدهیم که مردم در بقاع متبرکه به آرامش رسیده و با راحتی و طیب خاطر به زیارت بپردارند. هر گونه تشویش بصری از دید و منظر زائر در بقعه متبرکه به ویژه در ورودی آن باید برطرف گردد.
حجت الاسلام و المسلمین احمدزاده به ضرورت زیباسازی و تعمیر محدوده بقعه متبرکه اشاره کرد و افزود: زائر با دیدن این مناظر احساس خوبی نخواهد داشت لذا باید نسبت به تعمیر و زیباسازی و هر آنچه که به زیبایی در شان امامزاده کمک می کند، انجام شود.
وی با بیان اینکه امامزادگان نقش و جایگاه اجتماعی قابل توجهی دارند؛ تصریح کرد: آستان مقدس امامزاده یحیی بن زید(ع) میامی نیز باید تاثیرگذاری فرهنگی بر روستاهای اطراف، مجاورین و زائرین داشته باشد و برای این تاثیرگذاری باید اقدامات فرهنگی و زیرساختی انجام شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی در ادامه به زائر سراهای این امامزاده اشاره کرد و گفت: این زائر سراها برای زائر وقف شدند و درآمد آن باید صرف هزینه تامین و نگهداری خود سوئیت ها شود و سالی 5 درصد از این سویئت ها بازسازی و بهسازی صورت گیرد و در نوسازی کمترین اتلاف انرژی را داشته باشید.
وی اظهار کرد: شایسته است یک برنامه هفتگی مانند چای صلواتی که در برخی امام زاده ها انجام شده در جهت خدمت کریمانه به زائران در این بقعه نیز اجرا شود. همچنین باید برای راننده هایی که زائران را به این بقعه می آورند خدماتی مثل اتاق استراحت، پذیرایی با نوشیدنی در نظر گرفته شود.
حجت الاسلام و المسلمین احمدزاده در خصوص حضور زائران در بقعه متبرکه امام زاده یحیی بن زید(ع) میامی گفت: تبلیغات در فضای مجازی بسیار مهم است از جمله قرار دادن عکس بقعه امام زاده در گوگل مپ و تبلیغات که تاثیر زیادی در حضور زائران خواهد داشت.
نظر شما