برخی به تصور انجام تکلیف الهی، تیشه به ریشه دین می زنند

آیت الله مصباح یزدی با اشاره به امتحاناتی که در زندگی برای انسان پیش می آید، گفت: برخی فکر می کنند به تکلیف شرعی خود عمل می کنند، در حالی که تیشه به ریشه دین می زنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت الله مصباح یزدی امروز (11اسفند) در دیداربا دانشجویان بسیجی دانشگاه های قم وتهران اظهار داشت: امروز یکی از آن موقعیت های زندگی ماست که می تواند برکت آن صدها سال باقی باشد و یا آثار سوئی داشته باشد که آثار آن صدها سال باقی باشد.


وی تصریح کرد: اگر اهل بصیرت باشیم می توانیم این فرصت را مغتنم شماریم و کاری کنیم که صدها سال ثواب برای ما نوشته شود.


آیت الله مصباح یزدی با اشاره به انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: به کسانی رای دهید که از ازرش های اسلامی و دستاورد های شهدا حمایت کنند. می توان به دلیل حفظ منافع و یا از سر دوستی به کسانی رای داد که با عملکرد آنها هر روز از ارزش ها کاسته شود و به خون شهدا خیانت شود.


عضو مجلس خبرگان رهبری ضمن اشاره به اوایل انقلاب اسلامی و انتخاب بنی صدر به ریاست جمهوری اسلامی ایران گفت: در آن ایام در و دیوار قم پر بود از عکس بنی صدر و از بیوت علما و حتی برخی از بیت امام(ره) هم از او حمایت می کردند. بنی صدر نماینده لیبرالیسم پس از انقلاب در ایران بود که می خواست فرهنگ غرب را به جای فرهنگ اسلامی در ایران جایگزین کند. در حالیکه تحت نام انقلاب اسلامی سعی داشت تیشه به ریشه اسلام زند.


وی ادامه داد: افرادی چون ما بودند که به او رای دادند؛ هرچند بنده به او رای ندادم. اما این انتخاب او کاری بی بصیرت بود. آنهایی که رای دادند نمی دانستند که قرار است در خون امثال شهید بهشتی شریک باشند.


آیت الله مصباح یزدی خاطر نشان کرد: امتحانات روز به روز تجدید می شود و صحنه ها تغییر می یابد. به گونه ای که برخی غافلگیر شده و اشتباه کنند و در دام می افتند. از خدا بخواهیم که به ما بصیرت دهد تا در امتحاناتی که در پیش داریم مانند انتخابات سربلند بیرون آییم.


رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) تاکید کرد: باید در این لحظات حساس عمرمان به گونه ای عمل کنیم که این لحظات حساس به فرصت تبدیل شود نه تهدید و کاری نکنیم که یک روز در امثال خون شهید بهشتی ها شریک شویم. بیشتر دقت کنیم و با توجه به سوابق و افکار و عملکردها رای دهیم تا نزد خدا حجت داشته باشیم و بتوانیم پاسخگو باشیم.


وی با اشاره به آثار اعمال انسان در دراز مدت تصریح کرد: گاهی انسان کاری انجام می دهد که آثار آن تا مدت ها و یا صدها سال باقی است که می تواند این آثار مثبت یا منفی بوده و در نامه اعمال انسان ثواب یا گناه نوشته شود. البته این موقعیت ها همیشه پیش نمی آید بلکه محدود است و سرنوشت ساز.


عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه با اشاره به انقلاب اسلامی ایران و نقش امام خمینی در پیروزی انقلاب گفت: امام کاری کرد که زمینه انجام کار خیر برای میلیاردها انسان فراهم شد. لذا او نیز در در ثواب کار خیر دیگران شریک است و سهمی از ثواب آن به امام می رسد. امام فرشته نبود، بلکه مثل همه ما انسان بود. ولی دانست که باید چه کاری انجام دهد و نتیجه آن تا صدها سال دیگر باقی و جاری است و یک ساعت کار او مساوی با میلیاردها ساعت کار است.


آیت الله مصباح یزدی رمز موفقیت امام خمینی را قیام برای خدا عنوان کرد و افزود: خداوند نسیم هایی را در زندگی هرکس قرارمی دهد که باید هوشیارانه خود را در معرض آن قرار داد. زیرا خیلی با ارزش هستند و می توانند این لحظات به اندازه کل عمر آدمی اثر گذار باشند .


وی یادآور شد: گاهی آنقدر خدا به کار ما برکت می دهد که حساب آن از توان ما بیرون است. مانندعمر امام خمینی که با وجود گذشت این همه سال اثر کار ایشان باز هم ادامه دارد و حتی بیداری اسلامی از برکات اوست و شاید تا ظهور حضرت ولی عصر(عج) این برکات جاری باشد.


آیت الله مصباح یزدی خاطر نشان کرد: ممکن است عکس این امر هم صادق باشد . گاهی انسان دانسته یا نادانسته کاری انجام می دهد که تاثیر منفی آن تا مدت ها و هزاران سال باقی باشد . مانند کاری که در صدر اسلام در ثقیفه انجام دادند و به اعتقاد بنده آنها درست نمی دانستند که چه کار می کنند فکر می کردند که علی(ع) جوان است و نوبت او هم می رسد. اما کاری کردند که هنوز هم دودش به چشمان مسلمان می رود. اگر زمام کار بدست حضرت علی بود و این اتفاقات پیش نمی آمد اوضاع جامعه اسلامی به گونه دیگری رقم می خورد و این همه اختلاف میان مسلمانان در این هزار و چهارصد سال وجود نداشت.


وی تصریح کرد: برخی فکر می کنند که به تکلیف شرعی خود عمل می کنند، در حالی که تیشه به ریشه دین می زنند. مانند برخی که در لشکر عمر سعد بودند ونمی دانستند که چه می کنند ولی آنهایی که می دانستند از شیاطین بودند. در دوران ما هم لحظاتی پیش می آید که خیلی حساس است که باید قدر بدانیم وکارهایی انجام دهیم که در نامه اعمال ما عبادت نوشته شود نه گناه. به طور مثال اگر از کسی حمایت نکرده بودید این همه مفاسد ایجاد نمی شد.


پایان پیام/

 


 

کد خبر 113289

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha