«مهدی نقدی» از جرای طرح درج قیمت تمام شده کالا را طرحی برای شفاف شدن قیمتها ذکر کرد و به خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت گفت: با اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت واحدهای تولید برخی کالاها باید قیمت تمام شده کارخانه را روی کالا درج کنند تا مردم میزان سود کالا را قبل از خرید مشاهده کنند.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان در پاسخ به این پرسش که در این طرح و در مرحله نخست چه کالاهایی مشمول درج قیمت اجباری هستند عنوان کرد: در این طرح 14 قلم از کالاها مشمول هستند و باید همه واحدهای تولیدی فرآیند قیمتگذاری و درج قیمت تمام شده کالا را همراه با تاریخ تولید اعمال کنند.
نقدی پودر لباسشویی، دستمال کاغذی، پوشک بچه، یخچال فریزر، تلویزیون، ماشین لباسشویی، نوشابه و مواردی از این دست را از جمله کالاهایی که باید قیمت تمام شده کارخانه روی آنها نصب شود خواند و گفت: از واحدهای تولیدی استان گیلان انتظار داریم نسبت به انجام این کار و اجرای طرح درج قیمت با ما همکاری کنند.
وی جلوگیری از دلال بازیها را از جمله مزیتهای اجرای طرح درج قیمت تمام شده کالا دانست و ابراز داشت: گاهی در فروشگاههای بزرگ مشاهده میکنیم که حتی تخفیفهای تا 40 و 50 درصد هم میدادند و برای مردم جای سؤال است که واقعا قیمت تمام شده کالا چقدر است که چنین فروشگاههایی تخفیفات اینچنینی را اعمال میکنند.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه از این پس برای بیشتر از سه درصد تخفیف حتما باید مجوز گرفته شود خاطرنشان کرد: دولت با استفاده از سامانه تجارت قدمهای بسیار خوبی در جهت شفاف سازی برداشته و با این طرح هم به نوعی از مصرف کنندگان حمایت به عمل آورده است.
نظر شما