به گزارش خبرگزاری شبستان، علی لیالی، رییس سازمان حج و زیارت در سمینار داده ها، روشها و تکنیک های نوین در آموزش کاربردی علوم مختلف گفت: سالانه نزدیک به سه میلیون زائر به عربستان، عراق و سوریه اعزام می شود. کف از این تعداد مسئولیت نزدیک به 5/2 میلیون نفر به عهده این سازمان است.
وی ادامه داد: ایران تنها کشوری است که در مقصد کشورهای زیارتی تمام شرایط ارایه خدمات را برای ایرانیان زائر تامین می کند.
لیالی افزود: سازمان حج و زیارت تمام مایحتاج ایرانیان را از داخل کشور تهیه می کند و تمام مواد غذایی با مزاج ایرانیان مطابقت دارد، این امر در هیچ کجا امکان پذیر نیست مگر اینکه نیروی خبره و مهارتی وجود داشته باشد.
وی تصریح کرد: سالانه 60 هزار نفر اعم از مدیران، پزشکان و آشپزها به کشورهای زیارتی اعزام می شوند و با بهره گیری از علم و کاربرد به زائران خدمت رسانی می کنند.
رییس سازمان حج و زیارت با تاکید بر اینکه ارایه خدمات این سازمان کاربردی و مهارتی است، خاطرنشان کرد: ایران رتبه اول را به عنوان کارآمدترین و پویاترین سیستم مدیریتی حج و زیارت در دنیا دارد و این گفته ما نیست بلکه سران عربستان این امر آمار را ارائه داده اند.
اوج آموزش های مهارتی در سال 90
همچنین رجبعلی برزویی، معاون آموزشی دانشگاه علمی و کاربردی در ادامه این مراسم گفت: در دوسال گذشته توجه زیادی به آموزش های کاربردی مهارتی شده و تحولات اساسی در این امر اتفاق افتاده است، چرا که بعد از آموزش عالی، پزشکی و متوسط، نظام آموزش جدیدی به عنوان مهارتی هم شکل گرفته است.
وی ادامه داد: سال 90 اوج آموزش های مهارتی بوده است از این رو تمام دستگاههای اجرایی کشور باید از آموزش تئوری بپرهیزند و به سمت آموزشهای مهارتی سوق پیدا کنند.
برزویی با اشاره به چهار کارگروه در نظام آموزشی مهارتی خاطرنشان کرد: ظرفیت سازی علوم مختلف، داده های جدید در علوم مختلف، مدلها و روشها در علوم مختلف و تکنیک های جدید از ویژگی های این نظام است.
شایان ذکر است؛ سمینار داده ها، روشها و تکنیکهای نوین در آموزش کاربردی علوم مختلف چهارشنبه 17 اسفند در سالن همایش سازمان حج و زیارت در حال برگزاری است.
پایان پیام/
نظر شما