به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر غلامرضا خواجه سروی، معاون فرهنگی وزیر علوم و تحقیقات، در جمع کاروانهای راهیان نور دانشجویی مستقر در پادگان شهید رستمپور، گفت: دانشجویانی که به مناطق عملیاتی وارد میشوند و حال و هوای دفاع مقدس را درک میکنند، زمانی که به محیط دانشگاه باز میگردند، وظیفه سنگینی بر دوش خواهند داشت و آن انتقال حال و هوای معنوی و ارزش های دفاع مقدس به دیگران است.
وی هدف از برگزاری این اردوهای دانشجویی به مناطق عملیاتی را زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا، آشنا شدن دانشجویان با فرهنگ دفاع مقدس، تقویت روحیه سلحشوری در بین دانشگاهیان کشور و گسترش فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت در میان نسل جوان عنوان کرد و افزود: به معنی واقعی کلمه آنچه که در دفاع مقدس اتفاق افتاد یک کلاس درس و دانشگاه برای ما بود، برای تربیت نسلی که توانستهاند امروز افتخارات بزرگی خلق کنند.
معاون فرهنگی وزیر علوم، تحقیقات، خطاب به دانشجویان تصریح کرد: از جمله چیزهایی که باید از مناطق عملیاتی به یادگار ببریم، مباحث اعتقادی و شرعی به ویژه قرآن، نماز و احکام می باشد که لازم است آموزش و برنامهریزی برای این موارد در دانشگاهها آغاز شود؛ در دوران دفاع مقدس نیز امری که پیش از امور دیگر به رزمندگان آموزش داده میشد، نماز بود.
وی با اشاره به برکات و ثمرات معنوی جنگ تحمیلی، ادامه داد: امام راحل با میدان دادن به جوانان و دمیدن روح ملکوتی و دم مسیحایی خود، روحیه خودباوری و شجاعت را در آنان زنده کرد و این چنین بود که جمعیت زیادی از جوانان داوطلبانه راهی مناطق عملیاتی و شرکت در حماسه دفاع مقدس شدند و توانستند مناطق اشغالی را آزاد و جلوی ضد حملههای دشمن را بگیرند.
دکتر خواجه سروی، خاطر نشان کرد: این خودباوری در دوره کنونی نیز خود را نشان داده و جوانان با کارهای بزرگ به پیشرفتهای علمی و هستهای دست یافتهاند و این موفقیتها در سایه قطره قطره خون سرخ دلاورمردان به ویژه در سرزمین مقدس خوزستان و غرب کشور حاصل شده است.
وی یاد آور شد: در این روزگار وظیفه همه ما این است که پاسداران این زحمات و میراثدار شهدا باشیم؛ به ویژه شما که در دانشگاه مشغول به تحصیل هستید، پرچمدار پیشرفت این مملکت تلقی میشوید و نباید فراموش کنید آنچه که امروز داریم محصول این زحمات است.
پایان پیام/
نظر شما