اهتمام به تقویت اتاق فکر و توانمندسازی کانون ها در بخش های مدیریتی

توانمندسازی کانون‌ها در بخش‌های مدیریتی و مباحث فرهنگی و تقویت هسته‌های پژوهشی و تشکیل اتاق فکر از جمله مواردی است که در برنامه های سال 90 کانون های مساجد مورد توجه قرار می گیرد.


خبرگزاری شبستان: کانون‌های مساجد برای ترویج و نشر ارزش‌های دینی تشکیل و به انجام فعالیت‌های مختلف در عرصه‌های دینی، فرهنگی، اجتماعی و هنری می‌پردازند.

 

توانمندسازی کانون‌ها در بخش‌های مدیریتی و مباحث فرهنگی
حجت‌الاسلام مهدی رضایی، مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان کرمان از توانمندسازی کانون‌ها در بخش‌های مدیریت و مباحث فرهنگی در سال 91 خبر داد و به خبرنگار شبستان گفت: رویکرد برنامه‌های سال 91 تقویت برنامه‌های آموزشی و پژوهشی و کادرسازی برای کانون‌های مساجد و حرکت به سمت برگزاری دوره‌های تخصصی است.

وی در بیان شاخص‌ترین برنامه سال 90 بیان کرد: برگزاری طرح امتداد حماسه در ایام 9 دی با حضور سه هزار نفر از اعضای کانو‌ن‌های مساجد به مدت 12 روز با موضوعات حجاب و عفاف، سواد رسانه‌ای، جنگ نرم، دشمن‌شناسی و بصیرت‌افزایی به ویژه در حوزه خانواده و مسایل تربیتی یکی از مهمترین برنامه های سال 90 است.

وی ادامه داد: برپایی نمایشگاه حجمی با موضوع کعبه تا ظهور شامل پوسترهایی از بعثت نبی اکرم (ص) تا آخرالزمان (عج) و حماسه‌خوانی در قالب نمایش، تصویر و صوت از دیگر برنامه های برگزار شده این استان است.

 

استمرار فعالیت‌های آموزشی در کانون های اردبیل
نادرسقا، مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان اردبیل از استمرار فعالیت‌های آموزشی و حمایت از برنامه‌ها و فعالیت‌هایی که در بیداری اسلامی و بصیرت‌افزایی نقش دارند را از مهم‌ترین برنامه‌های سال 91 کانون‌های مساجد این استان دانست و به خبرنگار شبستان گفت: تهیه بانک اطلاعاتی اعضای مساجد از جمله هنرمندان، نخبگان، ایثار و شهادت و قاریان قرآنی، ارایه تسهیلات بیمه‌ای و خدماتی برای اعضای فعال کانو‌ن‌ها و راه‌اندازی مراکز فرهنگی و دیجیتالی کانون‌های تخصصی جدید با موضوعات نو و مورد نیاز جامعه از مهم‌ترین برنامه‌های سال آینده کانون‌های مساجد اردبیل است.

وی افزود: ارتباط با مراکز آموزشی و دستگاه‌های فرهنگی و آموزشی از جمله دانشگاه‌ها، مراکز علمی و فرهنگی، مشاوره و تهیه و تولید چاپ کتاب، مقاله، پژوهش و ساماندهی برنامه‌های قرآنی و معارف اسلامی از دیگر محورهای برنامه‌های سال 91 کانون‌های مساجد اردبیل است.

سقا بیان کرد: کمبود تجهیزات و اقلام مورد نیاز و اعتبارات بودجه‌ای، نداشتن فضای مناسب برای فعالیت کانون‌های مساجد از مشکلاتی است که با افزایش اعتبار کانون‌های مساجد، توانمندکردن کادر اصلی کانون‌ها، حمایت از برنامه‌های خوداتکایی و اشتغال‌زایی کانون‌ها و حمایت از برنامه‌ها و فعالیت کانون‌ها به همت مراکز فرهنگی و هنری و منابع استانی رفع می شود.

وی با بیان برنامه‌های موفق و شاخص سال 90 یادآور شد: برگزاری دوره آموزشی آداب ارتباطات اجتماعی برای بیش از 2000 هزار نفر، تألیف دو کتاب آداب ارتباطات اجتماعی و زندگی‌نامه شهید علایی و برگزاری مسابقه چهل حدیث ویژه رمضان، تأسیس بیش از 100 کانون در استان از مهم‌ترین برنامه‌های اجرا شده در سال 90 کانون‌های مساجد استان اردبیل است.

 

ارتقای کیفی برنامه‌ها
حجت‌الاسلام رمضان زاهدی‌اصل، مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان خراسان جنوبی از ارتقای کیفی برنامه‌های آموزشی در سال آینده خبر داد و به خبرنگار شبستان گفت: برای ارتقای سطح علمی و تقویت بنیه دینی نسل جوان دوره‌های آموزشی و تخصصی برگزار می‌کنیم.

مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان خراسان جنوبی با اشاره به مهم‌ترین برنامه‌های برگزار شده سال 90 یادآور شد: برگزاری نشست قرآن با خانواده، برگزاری جشنواره قرآنی مدهامتان، دوره تربیت مربی قرآنی شکوفه‌های بهشت و برگزاری محفل انس با قرآن با حضور قاریان بین‌المللی از جمله مهم‌ترین برنامه‌های برگزار شده سال 90 کانون‌های مساجد خراسان جنوبی است.

 

گسترش کانون‌های روستایی در گلستان
مهدی بیگی، مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان گلستان از گسترش کانون‌های روستایی و ارتقای کیفی فعالیت‌های کانون‌های مساجد در سال 91 خبر داد و به خبرنگار شبستان گفت: به دلیل اهمیت انجام کار فرهنگی در روستاهای ویژه‌ای اقدام به ایجاد کانون‌های روستایی داریم.

وی افزود: کانون‌های تخصصی به عنوان پیشگام و شناسنامه کانون‌های مساجد برنامه‌های کیفی آموزش کانون‌های مساجد را انجام می‌دهند.

مهدی بیگی بیان کرد: عدم تحقق‌ اعتبارات استانی یکی از مهم‌ترین مشکلات کانون‌های مساجد استان است که این مشکل با جذب اعتبارات و رفع نیازهای تجهیزاتی مشکلات کانون‌های مساجد رفع می‌شود.

مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد گلستان ادامه داد: در سال 90 جشنواره قرآنی مدهامتان در دو بخش خواهران و برادران برگزار شد که با استقبال چشم‌گیر اعضا و رشد کانون‌ها روبرو شده است. 20 دوره آموزشی با موضوعات پژوهشی، نرم‌افزار کتاب، کارگاه آموزشی، سواد رسانه‌ای، منتظر آسمانی و بسیاری موارد دیگر برگزار شد.

 

تقویت هسته‌های پژوهشی و تشکیل اتاق فکر درکانون های بوشهر
علی‌اکبر مزارعی، مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان بوشهراز تقویت هسته‌های پژوهشی و تشکیل اتاق فکر برای کانون‌های مساجد به عنوان زیربنایی‌ترین اقدام در کانون‌های مساجد یاد کرد و به خبرنگار شبستان گفت: اجرای برنامه‌هایی در موضوع مسجد طراز اسلامی به ویژه در راستای منویات رهبری در اجلاس نماز، برگزاری دوره تخصصی آموزشی برای 100 نفر از هسته‌های فن‌آور، راه‌اندازی همایش علمی ویژه منطقه عسلویه از جمله برنامه‌هایی است که برای کانون‌های تخصصی بوشهر در سال 91 برگزار می‌شود.

وی افزود: شاخص‌ترین مشکل کانون‌های مساجد عدم اختصاص اعتبارات استانی (مصوبه مجلس در حمایت از کانون‌های مساجد) است که می شد با این بودجه برنامه‌های متنوعی طراحی و اجرا ‌شود که میسر نشد.

مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان بوشهر رویکرد سال 91 این استان را حرکت در مسر نهضت 10 میلیون حافظ قرانی با راه‌اندازی کلاس‌های تخصصی قرآن دانست و یادآور شد: مسابقه تفسیر نمونه به صورت فصلی در دو هزار نفر با موضوع سوره فرقان برگزار شد.
پایان پیام/
 

کد خبر 116065

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha