دوره آموزشی «روش های آموزش مفاهیم دینی به کودکان» در زنجان برگزار شد

کلاس شیوه های آموزش مفاهیم دینی به کودکان و روش های ارتباط مؤثر با کودکان ویژه مربیان مهد با حضور حجت الاسلام شهجردی در اداره کل تبلیغات اسلامی استان برگزار شد .

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، در این دوره آموزشی حجت الاسلام شهجردی، کارشناس امور فرهنگی و تربیتی در خصوص شیوه های آموزش مفاهیم دینی به کودکان و روش های ارتباط مؤثر با کودکان یک تا شش سال گفت: کودکان توان درک مفهوم عقلی را ندارد بلکه آنها در این سنین مفاهیم عینی و حسی را بهتر درک می کنند و به بهترین شکل یاد می گیرند.پس در عرصه آموزش مفاهیم دینی،باید مفاهیم عینی و حسی قرآن و روایات را بشناسیم تا بدانیم در شناساندن هر مفهوم از چه تصویری استفاده کنیم.

 

وی در این خصوص از قول آیت الله مصباح (ره) نقل کرد: سخت ترین مفاهیم فلسفی را اگر انسان درک کند می تواند به کودکان بازگو کند؛ کودکان در این سنین به سرعت وابسته مربی می شوند به خصوص کودکانی که کمتر محبت دیده و نیازمند محبت باشند، پس باید نسبت به این نوع وابستگی ها دقت داشت تا کودکان از آسیب های احتمالی آن مصون بمانند.کودکان در این بازی محوری علاقه به همراهی و همدلی دارند. هنر مربی و پدر و مادر این است که خودشان را در سن بچه ها ببینند، البته این رفتار باید همراه دو خصوصیت مهربانی و عزت باشد به این معنی که مربی و یا پدر و مادر در عین صمیمیت و مهربانی با کودک، باید عزت و جایگاه خود را نیز حفظ نمایند، چرا که اگر کودک عزت و جایگاه مربی را درک نکند، ممکن است شما را با دوستان خود اشتباه بگیرد و وابستگی جدا ناپذیری به شما پیدا کند.

 

کارشناس امور فرهنگی و تربیتی در ادامه کلاس گفت : یکی از عللی که نوجوانان به صورت دفعی از فضایی وارد فضای دیگر می شوند عدم مدیریت تخیل است، که این تخیل در دوران کودکی محسوس تر از دیگر دوران می باشد. ؛ این حس در کودکان بسیار ملموس تر است و کودک آن را درخود بسیار نشان می دهد به خصوص اگر احساس کند کسی او را می فهمد و به سمت نیازهایش گام برمی دارد به شدت به سمت آن فرد گرایش پیدا می کند.با توجه به وجود این حس در کودکان، نقش مربی و پدر و مادر در سنین یک تا شش سال به شدت نقش نمایان گر و مشخصی خواهد بود.

            

کد خبر 1166609

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha