عباس مقتدایی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه مساجد تبدیل به پایگاه های قرآنی شوند، گفت: واقعیت این است که در طول چند دهه گذشته وضعیت قرآنی شدن جامعه ما رو به رشد بوده است. قرآن پژوهی، ترویج مفاهیم قرآنی، حفظ قرآن و بسیاری از موضوعات پیرامون قرآن در جامعه ارتقا یافته است.
نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: واقعیت امر این است که ما باید در تراز جامعه اسلامی این موارد را بررسی کنیم. اگر با این تراز این موضوع را بررسی کنیم باید بگوییم عقب ماندگی هایی داریم و در این جهت باید نسل کودک و نوجوان ما مورد توجه قرار گیرد و در مساجد نهضت رسیدگی به کودکان و نوجوانان و تعلیم و تربیت اسلامی برای کودکان و نوجوانان در سرلوحه فعالیت ها قرار گیرد.
وی ادامه داد: ائمه جماعات، کانون های مساجد و پایگاه های بسیج نقش غیر قابل انکاری در این زمینه دارند و باید این مراکز نسبت به تعلیم و تربیت اسلامی کودکان و نوجوانان ما همت ویژه ای داشته باشند.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ما باید به این فکر کنیم که یک جمعیت چند 10 میلیونی، تعلیم دیده و تربیت یافته بر اساس آموزه های قرآنی در جامعه شکل گیرد، گام مهم در این جهت برداشته شده است اما باید گام های بیشتری را داریم. جامعه ما در سال های آینده باید محل رویکردهای قرآنی و معارف ناب اسلامی باشد.
نظر شما