ولی اسماعیلی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به ابلاغ سیاست های کلی تامین اجتماعی توسط مقام معظم رهبری گفت: در اجرایی شدن سیاست های ابلاغی همه قوا مقننه، قضاییه، مجریه و همچنین مجمع تشخیص مصلحت نظام نقش دارند چرا که این بخش حاکمیتی است. ما چندین جلسه در این رابطه برگزار کرده ایم. در وزارت تعاون ستادی به ریاست وزیر تعاون تشکیل شده است و چهار رکن علمی، رسانه ای، ستاد احکام مربوط و رکن تقیینی به مجلس تقدیم شده است.
رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نقش ما در مجلس در رابطه با این سیاست ها این است که قوانین زاید را حذف کنیم، لوایحی که از طرف دولت به ما ارایه می شود در اسرع وقت مورد بررسی و تصویب قرار دهیم، وظایفی که در بندهای مختلف است را احصا و بر روی آنها کار کنیم.
وی ادامه داد: از مهمترین بندهای این سیاست ها خدمات امدادی، رفاهی و رفع فقر مطلق و نسبی در جامعه است که ما در رابطه با آنها باید برنامه ریزی کاملی داشته باشیم، احکامی صادر شود و وظایف نیز مشخص شود.
وی گفت: رییس جمهور دستور داده اند در عرض دو ماه احکام مربوط به سیاست ها صادر شود تا با چشم اندازی که مقام معظم رهبری ترسیم کرده اند، بتوانیم احکام نهایی را تصویب کنیم.
اسماعیلی بیان کرد: اگر این سیاست ها اجرایی شود نسبت به بیمه پایه ای همه افراد که در حال حاضر 7 الی 8 میلیون نفر بیمه ندارند، ابلاغ می شود و قدم بعدی رفع فقر از جامعه است.
وی تاکید کرد: ما برای اجرای این سیاست ها باید دهک ها را مشخص و تعیین کنیم و سراغ افرادی برویم که در تنگنا قرار دارند. دولت باید به اینها کمک کند و فقر را ریشه کن کند. اگر ما بتوانیم خدمات بیمه و فقر را در جامعه از بین ببریم، قطعا در راستای این سیاست ها عمل کرده ایم.
نظر شما