نقاشی دیواری جواهری در دل شهر است

نقاشی دیواری حکم جواهری را دارد که نقش تزیینی در شهر داشته و نباید صرفا به عنوان وسیله ای برای پوشاندن برهنگی های یک شهر استفاده شود.



به گزارش خبرگزاری شبستان، فرشید مثقالی داور بخش مسابقه این دوسالانه در دومین روز از برگزاری نشست های تخصصی سخنرانی کرد و گفت: نخستین نقاشی های دیواری بر دیوار غارهای فرانسه نقش بسته است.
 

 او با بیان اینکه در ابتدا نقاشی های دیواری بعد از غارها روی دیوارکلیساها با مفاهیم مذهبی شکل گرفته، افزود: در چند سال اخیر سازمان زیباسازی شهر تهران تعداد نقاشی های دیواری در سطح شهر را افزایش داده و همواره سعی داشته که نشاط و شادزیستی، محور موضوعات نقاشی دیواری باشد.
 

مثقالی تصریح کرد: نقاشی دیواری در حقیقت باید جواهری برای تزئین باشد نه صرفا وسیله ای برای پوشاندن برهنگی های یک شهر. در تهران این نگاه به نقاشی دیواری وجود ندارد و صرفاًاز نقاشی دیواری برای پوشاندن بخش های نازیبای شهر استفاده می شود.
 

به گزارش ستاد خبری نخستین دوسالانه دیوارنگاری و گرافیک محیطی شهر، این استاد دانشگاه با بیان اینکه هدف از نقاشی دیواری صرفا شادسازی مخاطب نیست، گفت: در زیرگذر تقاطع شیخ فضل الله -ولی عصر از یک گیاه چهارفصل و یک سری خطوط که هم اکنون این خطوط پاک شده، استفاده شده است. این گیاه با گذشت ماه ها همچنان شاداب بوده و پیام"تجلی حیات" را به شهروندان منتقل می کند.
 

پایان پیام/

کد خبر 116769

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha