حمید حیدری، مدیر روابط عمومی مرکز طبع و نشر قرآن جمهوری اسلامی ایران در گفتوگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، در مورد این مرکز و فعالیتهای آن در بیست و نهمین نمایشگاه قرآن کریم گفت: این مرکز اوایل دهه ۷۰ به فرمان رهبر معظم انقلاب به منظور تهیه مصحف جمهوری اسلامی ایران تاسیس شد.
وی ادامه داد: برای ورود به این عرصه نیاز بود با افراد صاحب نظر و اساتید برجسته زمینه همکاری تنگاتنگ صورت بگیرد به همینمنظو در سه دهه در بخش های مختلف تحقیق و پژوهش، علوم کتابت قرآن، علوم فنی و هنری، آمادهسازی رایانهای، تجدیدنظر و بازبینی و تصحیح قرآن، چاپ و نشر و کتابت قرآن اتفاقات خوبی رقم خورده است.
به گفته وی مرکز طبع و نشر قرآن همچنین در طول این سالها ارتباط خوبی با سازمانهای مختلف فرهنگی در داخل و خارج از کشور شکل گرفته است.
مدیر روابط عمومی مرکز طبع و نشر قرآن خاطرنشان کرد: غرفهای هم که امروز در نمایشگاه قرآن کریم تعبیه شده دارای دو بخش است، یک بخش تابلوهایی است که سیر کتابت قرآن کریم از قرن اول تا ۱۴ هجری در آنها تصویر شده است که مجموعا ۷۰تابلو است و مشخصات و ویژگیهای خاص هرکتاب در این تابلوها درج شده است.
حیدری یادآور شد: بخش دیگر نمونه قرآنهایی است که در این سه دهه چاپ شده است که به معرض نمایش گذاشته شده و شامل کتاب قرآن، مفاتیح الجنان، صحیفه سجادیه و نهجالبلاغه است. همچنین نمونههایی از کتابت کاتبان فعلی جمهوری اسلامی ایران به خط نسخ و ثلث به رسم خط فارسی است. البته بخش فروشگاهی نیز در این غرفه در نظر گرفته شده است.
وی با تشکر و قدردانی از همه کسانی که در طول این سالها در این مرکز تلاش کردند، گفت: طی سه دهه فعالیت مرکز طبع و نشر به آن جایگاهی که شایسته آن است رسیده و اساتید فن این را تایید میکنند.
نظر شما