خبرگزاری شبستان، ماسال_مائده فلاحتکارضیابری: همزمان با سراسر جهان، اقامه نماز وحدتآفرین عید فطر در شهرستان ماسال نیز بار دیگر مسلمانان را در صفوف بندگی در کنار یکدیگر جمع کرد تا با نوای «اللهم اهل الکبریا والعظمه» اجر یک ماه اشک و لبخند، رحمت و انتظار، عفو و استغفار را تکمیل کنند.
مردمان ماسال به شکر و سپاس یک ماه روزهداری در روز عید سعید فطر بر سر سفره ضیافت الهی نشستند تا از خوان نعمت پروردگار با اقامه نماز و بلند کردن دستان نیاز به درگاه بینیاز بهرهمند شوند.
نماز عید فطر صبح امروز(سهشنبه، 13اردیبهشت) باحضور باشکوه نمازگزاران ماسالی به شکرانه یک ماه عبادت و بندگی بر درگاه الهی با شکوه و معنویت خاصی برگزار شد.
همه مردم اعم از کودک و بزرگ آمدند تا این عید بزرگ، عید بندگی را به یکیدگر تبریک بگویند و در کنار یکدیگر با نوای" اللهم اهل الکبریا و العظمه ..." خدا را فریاد بزنند.
نوای «اللهم اهل الکبریا و العظمه» مردم که به صورت هماهنگ و یکپارچه در نقاط مختلف شهرستان ماسال به گوش میرسید، صحنههای بینظیری از عشق و دلدادگی مردم به ارزشهای الهی را به نمایش گذاشت.
بانوی ماسالی در این راستا به خبرنگار ما اظهار کرد: اگرچه از اتمام این ماه مبارک ناراحت هستیم اما از به جا آوردن بندگی یک ماهه و مهمان خان الهی بودن ما را خوشحال میکند.
وی با بیان اینکه عیدسعید فطر سبب خوشحالی و خرسندی همه کسانی که ازین ماه نهایت بهرهبرداری را کردند میشود افزود: دعای نماز عید فطر مضامین بلند و مثال زدنی دارد و روزه داران و عبادت کنندگان میکوشند تا با زمزمه این دعا، پاداش یک ماه روزه داری خود در ماه مبارک رمضان را بگیرند.
*شکوه پرعظمت نمازگزاران در صفوف به هم فشرده وحدت مسلمانان را به نمایش گذاشت
یکی از نمازگزاران ماسالی با بیان اینکه مومنان خداجوی پس از یک ماه بندگی امروز در پایان این ضیافت الهی نماز شکر به جا آوردند، تصریح کرد: شکوه پرعظمت و زیبای نمازگزاران در صفوف به هم فشرده در نماز عید سعید فطر در خیابان ماسال وحدت مسلمانان و نمازگزاران را به نمایش گذاشت.
وی خاطرنشان کرد: امروز در خلوت معنوی خود با خداوند زمزمه میکنیم که نمیدانیم از روزه گرفتن دستاوردی داشتهایم یا نه، اما همه آرزویمان این است که طاعات و عباداتمان مورد درگاه احدیت قرار گیرد.
این مرد ماسالی اظهار کرد: عید فطر از عظیمترین مناسبتهای اسلامی است و دنیای اسلام روز عید فطر را به معنای حقیقی عید میگیرند و این چیزی است که اسلام برای امت اسلامی خواسته است.
گفتنی است؛ مسلمانان روزهدار که ماه رمضان را به روزهداری به پا داشته و از خوردن و آشامیدن و بسیاری از کارهای مباح دیگر امتناع ورزیده اند، اکنون پس از گذشت ماه رمضان در نخستین روز ماه شوال با حضور در نماز عید فطر اجر و پاداش خود را از خداوند می طلبند.
نظر شما