عباس مقتدایی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با تاکید بر حفظ جایگاه مساجد در کشور گفت: نباید توقع داشته باشیم مساجد که رکن منحصر به فرد در جامعه هستند و در قلوب مردم جا دارند و با اعتقادات آنها آمیخته است رویکردهای برنامه ریزی دولتی پیدا کنند البته دولت باید تمام مسیرش منتهی به تقویت جایگاه مساجد شود.
نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مردم، محلات و همه بخش های مختلف جامعه به ویژه ائمه جماعات باید نقش ویژه خودشان در این زمینه را ایفا کنند. ما یک حکومت برخواسته از اعتقادات دینی را به جامعه بشری معرفی کرده ایم و شیوه همگرایی اسلامی شیوه ای است که بر قلوب مردم حاکمیت دارد و جنبه سخت افزاری حکمرانی ها بسیار محدودتر از جنبه نرم افزاری آن است به گونه ای که حاکمیت چنین حکومتی حاکمیت بر قلب ها است.
وی ادامه داد: امروز در سراسر جهان پیام انقلاب اسلامی فراگیر شده است و مساجد کشورهای مختلف این پیام که منبعث از رویکردهای قرآنی است به جامعه تزریق می کنند و این نوع نگرش سبب شده است تا شیوه حکمرانی برآمده از ساختارهای قرآنی به مرور در سطح جهانی به ویژه در کشورهای اسلامی رونق بیشتری بگیرد.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: ما در درون نیازمند آن هستیم که بازتعریف وحدت بر محور دین را مجددا مورد دقت بیشتر قرار دهیم، اکنون جامعه ما جامعه ای است که الگو برای سایر ملل بوده است و این در حالی است که باید خودمان در درون اجتماع با بهره گیری از ظرفیت های عظیم مساجد به بهبود و بهروزی مردم کمک کنیم.
وی خاطرنشان کرد: مساجد باید پایگاه و پناهگاه همه اقشار باشند و کارکرد اطلاع رسانی و جهاد تبیین داشته باشند و نقش رسالت و تاریخی خود را در این برهه که وارد دوران ساخت تمدنی شده ایم، ایفا کنند.
نظر شما