سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نقشه راهی جامع برای تحقق حیات طیبه است

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نقشه راهی جامع برای تحقق حیات طیبه است که تقسیم کار در سطح ملی بصورت شفاف در آن مشخص شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان؛ هاشم ناظمی جلال مدیرکل آموزش و پرورش کردستان در جلسه همکاری  حوزه و آموزش و پرورش که صبح روز دوشنبه دوم خرداد ماه در دفتر نماینده ولی فقیه کردستان برگزار شد، اظهار کرد: روحانیت و حوزه‌های علمیه در این شبکه عظیم فرهنگی و تربیتی وظیفه حساس دارند باید نیروهایی تربیت کنند که توان تاثیرگذاری داشته باشند.

 

 

وی افزود: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نقشه راهی جامع برای تحقق حیات طیبه است که تقسیم کار در سطح ملی بصورت شفاف در آن مشخص شده است.

 

 

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان اضافه کرد: باوجود تلاش‌ها برای تصویب سند تحول بنیادین فاصله زیادی برای عملیاتی شدن راهکارهای آن داریم که باید مورد توجه قرار گیرد.

 

 

ناظمی جلال اضافه کرد: دغدغه رهبر معظم انقلاب اجرایی نشدن کامل سند تحول بنیادین است و باید برای تحقق آن تلاش کنیم.

 

 

وی با اشاره به اینکه برنامه‌های ستاد حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش در سطح ملی و در استان در پنج حوزه برنامه ریزی شده است، بیان کرد: این حوزه‌ها شامل مدیریت و تشکیلات، تربیتی، پژوهش، منابع انسانی و آموزش و برنامه‌ریزی است.

 

 

وی بر ضرورت تحقق اهداف انقلاب و منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تربیت اسلامی تاکید کرد و گفت: تعلیم و تربیت در ساحت‌های شش گانه مورد تاکید است بویژه در ساحت دینی و اعتقادی که ارتباط بین حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش را بیش از پیش نشان می‌دهد.

 

 

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان یادآور شد: ۳۲۰ هزار دانش‌آموز مهیا هستند تا آنها را به شیوه‌ای تربیت کنیم که در تراز انقلاب اسلامی باشند بنابراین کیفیت آموزش در راستای بیانیه گام دوم انقلاب مورد توجه است و باید مورد توجه حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش قرار گیرد.

 

 

ناظمی جلال استفاده از نظرات ماموستاها در رابطه با تربیت و آموزش را از اولویت‌های اموزش و پرورش در کل استان خواند و یادآور شد: این مهم در بازدید شهرستانی و دیدار با ماموستاها و روحانیون انجام می‌شود.

کد خبر 1178007

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha