به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، مولف کتاب "آذربایجان در آئینه انقلاب" در نشت نقد و بررسی این کتاب، به تشریح ملزومات معرفتی شناخت ماهیت دشمن برای نسل چهارم انقلاب پرداخت.
محمد محمدی سرندی، با اشاره به تهاجم فرهنگی غرب اظهار کرد: نسل جوان باید به صورت ریشه ای انقلاب خود را بشناسد تا توان مقابله معرفتی با جو سازی های دشمن را داشته باشد.
وی با بیان اینکه نسل اول و دوم انقلاب تا حد قابل توجهی در جریان شکل گیری حماسه انقلاب و جنگ تحمیلی قرار گرفت خاطرنشان کرد: پس از این دو نسل در مورد نسل های سوم و خصوصا نسل چهارم دچار مشکلی به نام قطع ارتباط مستقیم شدیم و این دو نسل انقلاب و دفاع مقدس را با عنوان یک حماسه و یک برشی از تاریخ مورد توجه قرار دادند.
استاد جامعه شناسی به نحوه انتقال مباحث تاریخی مربوط به گذشته در میان سایر ملل اشاره کرد و گفت: بسیاری از دولت ها با فرهنگ سازی خاص خود حتی توانسته اند مسیر تاریخ را نیز برای جوانان خود به گونه ای دیگر ترسیم کنند.
وی افزود : حتی بسیاری از ملل متهاجم و نیز کشورهائی که نقش ایشان به عنوان غارتگر و متخاصم در جنگ به اثبات رسیده است توانستند حداقل در میان نسلهای بعدی خود حقیقت را وارونه جلوه دهند.
محمدی سرندی تاکید کرد : بااین وجود انقلاب اسلامی ایران و دفاع مقدس به عنوان عالی ترین صحنه انسانی تاریخ معاصر مورد بی مهری خود حماسه آفرینان قرار گرفته است و در تبیین حقایق انقلاب به نسل هایی که انقلاب و جنگ را ندیده اند کوتاهی کرده ایم.
استاد جامعه شناسی تبیین حقایق انقلاب به نسل چهارم را پیش شرط تداوم ارزش های نهضت مقدس ملت ایران دانست و یادآور شد: اگر می خواهیم جوانان و مسئولان آینده این کشور نگهبان فرهنگ انقلاب و مدافع ارزش های آن باشند نیازمند تبیین هنرمندانه حقایق انقلاب هستیم .
مولف کتاب آذربایجان در آئینه انقلاب افزود: ضرورت های به وجود آمدن انقلاب و خیزش علیه شاه از دیگر موارد مهم و کلیدی است که جوانان ما بدان نیاز دارند تادر مورد اصل انقلاب به تردید نیفتند.
پایان پیام/
نظر شما