به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، مسئول کانون مطالعات دانشگاه های شمالغرب کشور، در نشست انقلاب و فرهنگ به بیان جایگاه فرهنگی انقلاب اسلامی و اهداف دشمنان در نابودی آن پرداخت.
حجت الاسلام دکتر علی اکبر رحمانپرست، با اشاره به نقش ارزنده انقلاب اسلامی در تعالی معنوی مردم، تاکید کرد: تشکیل نظام اسلامی و زنده کردن هویت اسلامی دو کار مهم انقلاب اسلامی بود و انقلاب از زنده کردن هویت اسامی در مردم ایران عزت و مبارزه با ستکبار را به آنان بخشید.
مسئول کانون مطالعات دانشگاه های شمالغرب کشور گفت: زنده کردن هویت اسلامی مهم ترین ارمغان انقلاب اسلامی بود و استکبار جهانی به واسطه ترس ازاین هویت مقابله با نظام اسلامی را برای نابودی آن آغاز کزد.
رحمانپرست تصریح کرد: دشمنان این نظام در مرحله اول سعی درنسخ این نظام نمودند و با فعالیت های گسترده نظامی از قبیل حمله مستقیم، کودتا و جنگ تحمبلی سعی در نابودیاین انقلاب مردمی کردند.
وی تلاش برای مسخ نظام را قدم بعدی دشمنان خواند و اظهار کرد: مسخ یک چیز در برخی واقع خطرناک تر از نسخ آن است و به همین جهت تبلیغات گسترده نظامی و عقیدتی علیه جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته شد.
مسئول کانون مطالعات دانشگاه های شمالغرب کشور تصریح کرد: اختصاص میلیون ها دلار برای مقابله فرهنگی و اختصاص 17هزار و 200 شبکه ماهواره ضد ارزشی و هزاران ساعت برنامه رادیویی و تلویزیونی برای تبلیغ علیه جمهوری اسلامی تاکنون موثر واقع نشده است و دشمنان در هر قدم خود با شکست مواجه می شوند.
همچنین در ادامه این نشست نسرین علیپور، مولف کتاب فرهنگ های انقلابی گفت: در حال حاضر فعالیت شبانه روزی علیه جمهوری اسلامی در جریان است و بودجه هایسرسام آوری صرف فعالیت این حرکت ها می شود .
وی گفت: ترس دشمنان از ایران اسلامی به خاطر وسعت و پهنای جغرافیایی آن نیست بلکه دشمنان از ماهیت فرهنگی انقلاب ایران در هراسند، چرا که انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی بازگشت به خویشتن رابه ملت ایران هدیه کرد.
مولف کتاب فرهنگ های انقلابی با تاکید بر نقش احیای شعار بازگشت به خویشتن در میان ملت ایران گفت: در سایه همین شعار بود که ملت ایران به رهبری امام راحل به شعار ما می توانیم رسید.
علیپور رسالت امروز ملت ایران راتلاش برای تحقق کامل این شعاردانست و عنوان کرد: در سایه همین راه روشن و با همت و کار مضاعف باید به کرد: نهادینه کردن فرهنگ کار در جامعه رسالتی است که بر عهده اصحاب رسانه و متولیان فرهنگی جامعه و نیز معلمان و اساتید دانشگاهی قرار دارد.
پایان پیام/
نظر شما