به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از الکفیل، کارگاه علمی و آکادمیکی به ریاست دکتر سرحان جفات در سالن مجتمع امام صادق (علیه السلام) وابسته به آستان قدس عباسی تحت عنوان (پاسخ مثبت به فتوای مقدس... معتمدان مرجعیت و رسانه دیجیتال بعنوان نمونه) برگزار شد.
این کارگاه در دو محور برگزار شد؛ محور نخست تحت عنوان (افراد مورد اعتماد نزد دفتر مرجعیت عالی دینی در راس لبیک گویان به فتوا) که توسط دکتر حسام علی العبيدی از دانشگاه الکفیل ارائه شد. وی توضیحاتی را در بیان تلاش های افراد معتمد که در دایرة المعارف فتوای جهاد کفایی ثبت شده مطرح و در هشت محور به مکانیزم پاسخگویی و چگونگی پاسخ سریع آنها پرداخت که ۲۱۴ فرد معتمد در دایرة المعارف به ثبت رسیده و تلاشهای آنها در موضوعات متعددی بررسی شده است.
کارگاه دوم با محوریت (نقش رسانه دیجیتال در ثبت فتوای جهاد کفایی) بود که توسط حیدر حسین الاعرجی از انجمن علمی و فکری العمید ارائه شد و توضیحاتی را در مورد دایرة المعارف فتوای جهاد کفایی و تلاشهای رسانهای صورت گرفته در آن ارائه کرد.
با توجه به اینکه برای گردآوری و ثبت تاریخی حقایق در این دایره المعارف تلاشهای بسیاری صورت گرفته ما تلاش میکنیم که با گذشت زمان فراموش نشود و گاها در انجمن العمید محورهای دایرة المعارف و محتوای آن را مورد توجه قرار می دهیم تا زمینه برای افزایش آگاهی پژوهشگران فراهم شود. چرا که این کتاب حاوی موضوعات بسیاری است که مناسب پژوهش های تاریخی و اجتماعی می باشد.
شایان ذکر است این کارگاه در قالب كنفرانس فتوای جهاد کفایی است که با شعار (مرجعیت دینی دژ امت اسلام است) و با عنوان (فتوای جهاد کفایی در گذشته و حال؛ دو مرجعیت عالیقدر حضرت آیت الله سیستانی و شیخ فتح الله اصفهانی؛ تشابه اهداف و اختلاف روش ها) برگزار می شود.
نظر شما