مخالفت مجلس با یک‌فوریت طرح تشکیل کمیسیون زنان و خانواده

نمایندگان مجلس با یک‌فوریت طرح تشکیل کمیسیون زنان و خانواده با 47 رأی موافق، 68 رأی مخالف و 29 رأی ممتنع از مجموع 201 رأی مخالفت کردند.

به گزارش خبرنگار شبستان، در ادامه جلسه علنی امروز چهارشنبه 16 فروردین یک‌فوریت طرح اصلاح موادی از آیین‌نامه داخلی مجلس در مورد پیشنهاد تشکیل کمیسیون زنان و خانواده مطرح شد و نمایندگان مجلس با 47 رأی موافق، 68 رأی مخالف و 29 رأی ممتنع از مجموع 201 رأی با آن مخالفت کردند.

زهره الهیان، عضو فراکسیون زنان و خانواده به عنوان طراح این طرح گفت: فوریت این طرح به این دلیل است که در این مجلس بحث تشکیل کمیسیون زنان به نتیجه برسد و از ابتدای مجلس نهم این کمیسیون تشکیل شود.

وی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در نشست راهبردی زنان و خانواده مبنی بر اینکه مسئله زنان و خانواده باید اولویت درجه یک کشور باشد، خاطرنشان کرد: ما با تشکیل این کمیسیون به منویات مقام معظم رهبری در این زمینه پاسخ می‌دهیم.

الهیان همچنین از دیگر الزامات تشکیل این کمیسیون را مقابله با جنگ نرم دشمن دانست و ادامه داد: هدف پیکان تیر دشمن در جنگ نرم علیه کشورمان ابتدا خانواده است که ما می‌توانیم با تشکیل این کمیسیون بهتر مسایل خانواده و زنان را پی‌گیری کنیم.

وی ادامه داد: مسئله خانواده فقط مختص زنان نیست بلکه مردان، کودکان و جوانان را نیز دربر می‌گیرد و در این کمیسیون اگر مصوب شود علاوه بر زنان مجلس آقایان نیز می‌توانند حضور داشته باشند.

نادر قاضی‌پور، نماینده ارومیه در مخالفت با این طرح گفت: باید اجازه داده شود این موضوع به صورت تخصصی در کمیسیون‌های فرهنگی و اجتماعی مجلس مطرح شود و ما نباید موضوع خانواده را فقط محدود به یک کمیسیون کوچک کنیم.

وی بیان کرد: در مجلس هفتم 17 نفر زن نماینده وجود داشتند که این تعداد در مجلس هشتم به 8 نفر کاهش یافت و برای مجلس نهم فقط 4 نماینده زن تاکنون به مجلس راه یافته‌اند.

وی ادامه داد: از همین 8 نفر نماینده زن نیز سه نفر تاکنون به من مراجعه کرده‌اند که در مخالفت با این طرح صحبت کنند.

سیدعلی ادیانی‌راد در مخالفت با این طرح اظهار کرد: تشکیل این کمیسیون به لحاظ اجتماعی و فرهنگی و ماهیت کار مجلس بسیار مهم است.

وی بیان کرد: مجلس هشتم تا پایان عمرش زیاد زمان ندارد که این موضوع را به صورت عادی بررسی کند و بهتر است با رأی به فوریت این طرح آن را در مجلس هشتم به سرانجام برسانیم.

وی تصریح کرد: این طرح آن‌قدر دارای اهمیت است که از جمله امضاکنندگان آن رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی است.

در هنگام رأی‌گیری این طرح، خانم‌ها آلیا نماینده تهران، صفایی نماینده تهران و عفت شریعتی نماینده مشهد با بلند شدن از سر صندلی‌هایشان و نشان دادن عدد 2 با انگشت با این طرح مخالفت کردند.

گفتنی است، محمدرضا باهنر در پایان رأی‌گیری یادآور شد: این طرح از جمله طرح‌های عجیبی بود که خانم‌های مجلس بلند شدند و دودو کردند.

پایان پیام/

کد خبر 120483

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha