به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، ظهر امروز (۱۸ شهریورماه) حجت الاسلام «حمید بامری» در خطبه های نماز جمعه عنبرآباد ضمن توصیه به رعایت تقوای الهی، گفت: یکی از عوامل کسب آرامش در زندگی داشتن خانواده خوب است که وقتی به واقعه عاشورا نگاه میکنیم میبینیم یکی از عوامل موفقیت انقلاب سیدالشهدا بهخاطر همراه شدن خانواده حضرت با ایشان است.
امام جمعه عنبرآباد با اشاره به شاخصههای خانواده خوب گفت: یکی از ویژگیها و خصوصیات خانواده خوب، داشتن اخلاق الهی و احترام متقابل میان اعضای خانواده است یعنی زن نسبتبه شوهر و شوهر نسبتبه همسر و فرزندان نسبتبه والدین والدین نسبتبه فرزندان هم احترام همدیگر را رعایت میکنند.
وی عنوان کرد: دومین ویژگی خانواده خوب تربیت فرزند صالح است و هر خانوادهای که فرزند سالم صالح و اهل مسجد و مقید به حلال و حرام دارد جای شکرگزاری دارد چون یکی از نعمتهای بزرگ است وجود فرزند صالح منشأ خیر و برکت برای اهل خانه است.
حجت الاسلام بامری خاطرنشان کرد: مهمترین کمبود خانوادههای ما در جامعه امروز، کمبود محبت است که این باید جبران شود.
خطیب جمعه عنبرآباد با اشاره به بیانات مقاممعظم رهبری در دیدار با شرکتکنندگان در اجلاس مجمع جهانی اهلبیت (ع)، ابراز کرد: یکی از مهمترین فرازهای این بیانات موضوع تاب آوری نظام جمهوری اسلامی در مقابل حجم دشمنیها حملات و ضربههایی است که در طول سالیان سال از طرف دشمنان متحمل شدند و در مقابل همه این هجمه ها نظام جمهوری اسلامی الحمدلله محکم ایستاده است نظام اسلامی توانست در برابر همه این هجمهها و دشمنیها بماند و توانست قوی بشود این تاب آوری از خود پدید آمدن نظام اسلامی مهمتر است.
وی افزود: یکی از عوامل مهم این تاب آوری نظام جمهوری اسلامی ایران در برابر همه دشمنیها، حضور مردم متدین و انقلابی و درسآموخته ای از مدرسه عاشورا است و عامل مهم دیگر رهبری امام راحل و امام حاضر در هدایت کشور و نظام و انقلاب از امواج سهمگین طوفانها و حوادث بیبدیل است.
حجت الاسلام بامری اظهار کرد: سهم رهبری الهی و انقلابی و هدایتهای هوشمندانه و بصیرانه رهبر معظم انقلاب اسلامی در طول سی و سه سال گذشته که برخاسته از بصیرت الهی و کیاست ولایی و باور عمیق به مردم است در این تاب آوری نظام اسلامی بینظیر بوده است.
امام جمعه عنبرآباد با اشاره به تاکیدهای مقام معظم رهبری در مسئله امنیت غذایی، گفت: از مسائل درجه یک ما مسئله امنیت غذایی است و نباید از آن غفلت کرد باوجود تمرکز جهان بر افزایش بهرهوری در کشاورزی و به تبع آن امنیت قضائی هنوز در کشور ما این مهم بهطور جدی مورد توجه قرار نگرفته است و مصداقش هم این است که از هفت هزار و ۲۴۵ شرکت دانش بنیان تأیید شده در کشور فقط چهار درصد آنها در دسته کشاورزی، فناوری، زیستی و صنایع غذایی فعال هستند که به گفته مسئولان ذیربط، کشور ما در حوزه امنیت غذایی بیشترین وابستگی را دارد و با توجه به محدودیتهای آب و محیطزیست تنها راه نجات از وابستگی استفاده از فناوریهای دانش بنیان است.
وی با اشاره به مذاکرات هستهای و طولانی شدن روند مذاکرات در هفتههای اخیر، تصریح کرد: رد و بدل شدن پیشنهادها به اوج خودش رسیدهاست در یک جمله، راز طولانی شدن مذاکرات، تکرار بازی مقصر نمایی ایران است از نظر آمریکا توافق سازنده و متن خوب ان چیزی است که بر خواستههای آمریکا صحه بگذارد وگرنه مقصر طرف مقابل است.
حجت الاسلام بامری ادامه داد: مطالبه اصلی ایران در این توافق که اگر صورت بگیرد انتفاع اقتصادی و فراهم شدن زمینه سرمایهگذاری شرکتهای خارجی در ایران است که این تضمین پایدار است و اگر این مطالبه محقق نشود چنین توافقی را نمیتوان توافق متعادل و قوی دانست.
وی در خاتمه با اشاره به اجرای طرح کدینگ جهت جلوگیری از قاچاق سوخت در جنوب استان گفت: اصل طرح که برای جلوگیری از قاچاق بود خوب است و جلوی قاچاقچیان سوخت را میگیرد، اما حقیقتاً برای مردم زحمتها و مشکلاتی را بوجود آوردهاست که خوب بود مسئولان قبل از اجرای آن اقناع سازی میکردند لذا انتظار میرود که مسئولان برای رفع مشکلاتی که در این زمینه برای مردم به وجود آمده است تدبیر و مدیریت کنند و مشکلات را مرتفع کنند تا مردم با زحمت مواجه نشوند.
نظر شما