به گزارش خبرنگار شبستان، دیشب حوزه هنری با دعوت از اهالی اندیشه و فرهنگ و رسانه به ضیافت شامی، میزبان اولین بزرگداشت «روز هنر انقلاب اسلامی» بود. اما این برنامه با ناهنماهنگی های بسیاری همراه بود.
ناهماهنگی ها در این شب به گونه ای بود که محسن مومنی، رییس حوزه هنری زمانی که پشت تریبون قرار گرفت، در همان ابتدا از عدم هماهنگی ها عذرخواهی کرد و گفت: «کمبود زمان پس از تعطیلات عید برای برگزاری این بزرگداشت موجب این بی نظمی ها شده است.» البته او قول داد سال آینده سال جبران باشد.
اجرای این برنامه برعهده سید محمد حسینی، از معاونان حوزه هنری بود. او در حین اجرای برنامه گاهی یادش می رفت که در این مراسم ردای متفاوتی به تن دارد، به همین دلیل به جای آنکه مجری باشد، بیشتر سخنران بود.
در بخشی از مراسم، کلیپ سخنان امام (ره) که به منشور تجدید اهل هنر معروف است، به نمایش درآمد که گوینده کلیپ در خلال قرائت زنده متن، دچار سرفه شد. او در اتفاقی غیر منتظره از عوامل پشت تریبون سوال کرد که چگونه می خواند.
خاطره ای از پیش گویی استاد معلم و اصرار زنده یاد قیصر امین پور
از دیگر حواشی این مراسم ناهماهنگی در پخش آهنگی بود که افتخاری قرار بود روی آن بخواند. علیرضا افتخاری که برای اجرای موسیقی روی سن آمده بود، لحظاتی را منتظر ماند تا آهنگ موسیقی در سالن پخش شود.
استاد افتخاری در این مراسم دقایقی هم به سخنرانی پرداخت، وی درباره شعر علی معلم دامغانی با مطلع «امت واحده از شرق به پا می خیزد» گفت: نمی دانم استاد معلم چطور سه سال پیش، اتفاقات امروز را پیش بینی کرده بود.
این خواننده برجسته موسیقی همچنین به بیان خاطره ای از زنده یاد قیصر امین پور پرداخت و یادآور شد: زمانی می خواستم شعری از قیصر بخوانم. از او خواستم که بخشی از شعر را تغییر دهد، اما او گفت اگر شعر را همین گونه بخوانی، خوب می شود.
حسن رحیم پور ازغدی نیز که برای سخنرانی درباره مولفه های هنر انقلاب اسلامی پشت تریبون قرار گرفته بود، در خلال سخنرانی اش نتوانست مزاحی درباره ناهماهنگی ها نداشته باشد، او خطاب به حضار گفت برگزارکنندگان ضیافت شام از وی خواسته اند تا وقتی شام آماده شود، سخنرانی کند و اتفاقا دست آشپز نیز کند است و مخاطبان باید بیشتر سخنان او را تحمل کنند.
پیش از سخنان ازغدی، مجری برنامه به یاد مرحوم سیدحسن حسینی، شعری از او را قرائت کرد که با جمله "به عمل کاربرآید به سخندانی نیست" به پایان می رسید. ازغدی وقتی پشت تریبون قرار گرفت،با اشاره به این جمله گفت: به هرحال برخی کارشان سخنرانی است.
کلیپی که بیشتر تبلیغ حوزه هنری بود تا هنر انقلاب اسلامی
بر اساس این گزارش، در بخشی از مراسم نیز کلیپی با حضور هنرمندانی چون مرتضی سرهنگی، یوسفعلی میرشکاک، فرج الله سلحشور، رضا میرکریمی، باشه آهنگر و چلیپا پخش شد که خبرنگاری آرام در گوشم گفت: «این کلیپ بیشتر تبلیغ حوزه هنری بود تا هنر انقلاب اسلامی».
گفتنی است کلیپ دیگری نیز که به مناسبت روز هنر انقلاب اسلامی تهیه شده بود، به نمایش بخش های مختلف ساختمان حوزه هنری اختصاص داشت.
پایان پیام/
نظر شما