به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان، افشین خوشگوار ظهر دوشنبه سوم آبان ماه در گردهمایی سالانه کارشناسان سلامت و تندرستی شهرستانها و مناطق استان، ضمن تبریک سال تحصیلی جدید، هدف جلسه را تبیین و تشریح برنامهها و فعالیتهای سال تحصیلی عنوان و اظهار کرد: با کم رنگتر شدن کرونا امسال سالی متفاوت و ویژه نسبت به دو سال گذشته در بازگشایی مدارس رقم خورد و آموزشها به صورت کاملا حضوری در جریان است.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان افزود: هر چند کرونا آسیبهای ناگواری بر تعلیم و تربیت برجای گذاشت اما در حوزه سلامت تهدید کرونا تبدیل به فرصت شد و باعث گردید که بیشتر به حوزه سلامت توجه و در واقع این حوزه از حاشیه به متن آمد و نقش متولیان سلامت بیش از پیش مورد توجه قرار گرفت.
وی افزود: برای معاونت تربیت بدنی و سلامت 49 برنامه تعریف شده که 15 برنامه آن مربوط به حوزه سلامت است و از کارشناسان شهرستانها و مناطق انتظار میرود با برنامه محوری، هدفمند حرکت کردن، جریان سازی و تعامل درون و برون سازمانی و ایجاد گفتمان مشترک و طرح موضوع در شورای اداری به تحقق برنامهها کمک کنند.
معاون تربیت بدنی و سلامت استان به بازگشایی مجدد بوفه مدارس اشاره کرد و گفت: خوشبختانه ابلاغ مجوز بازگشایی مجدد بوفه مدارس صادر شده و یک اتفاق بسیار مهم هم در این زمینه صورت گرفته و آن هم رفع تولیت چندگانه بوفه مدارس است و تولیت آن برعهده معاونت تربیت بدنی و سلامت گذاشته شده است و پنج استان هم در سطح کشور مامور تدوین شیوه نامه بوفه مدارس انتخاب شدهاند که استان کردستان یکی از آن هاست و در این رابطه جلساتی برگزار شده و انشاالله به زودی شیوه نامه آن اعلام وابلاغ میشود.
خوشگوار به بحث اتاق بهداشت مدارس پرداخت و گفت: بحث اتاق بهداشت مدارس یکی از موارد مهمی بوده است که معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارتخانه جهت مکان مخصوص فعالیت مراقبین سلامت بر آن تاکید داشته و ما هم بنا داریم در سطح استان حداقل 200 باب اتاق بهداشت با تجهیز امکانات آن راهاندازی کنیم و انتظار میرود در اسرع وقت نیازسنجی در این خصوص صورت گیرد.
وی به طرح دیگر معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت اشاره کرد و گفت: طرح باغ (بسته امنیت غذایی دانش آموزان) یکی از طرح های مهم بوده و قرار است در قالب یک لقمه سالم به دانش آموزان اجرا شود که پایلوت آن در پنج استان کشور برگزار شده و امیدواریم به زودی هم در دیگر استان ها از جمله استان کردستان اجرا شود.
نادر منصوری رئیس اداره سلامت و تندرستی استان کردستان نیز ضمن تشریح ارزیابی عملکرد شهرستان ها و مناطق و معرفی شهرستان های برتر،بر حضور فعال کارشناسان در جلسات اداری و داشتن طرح موضع در این جلسات، توجه به سواد سلامت دانشآموزان، استفاده از ظرفیت شبکههای بهداشت، داشتن پایگاه اطلاعاتی جامع حوزه سلامت و دیگر برنامههای حوزه تاکید کرد.
در ادامه معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر، رئیس اداره آموزش و مشارکتهای مردمی محیط زیست و کارشناس برنامه آگاه سازی پیشگیری از معلولیتهای بهزیستی به تشریح و تبیین برنامههای مشترک با حوزه سلامت پرداختند.
نظر شما