عیسی فلاحی در مورد برنامه های هفته کتاب در استان کردستان به خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، گفت: در سی امین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، فرهنگ نهال کاری با همت نویسندگان تبلیغ میشود و بناست نام هر نویسنده، در شناسنامه نهال کاشته شده توسط او گنجانده شود.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان با بیان اینکه استان کردستان برای «هفته کتاب» برنامههای متنوعی را، در همکاری با دستگاههای مختلف همچون آموزش و پرورش، شهرداری، دانشگاهها و... تدارک دیده است، افزود: تبادل مردمی کتاب در اماکن پرتردد سنندج و شهرستانهای مختلف، اهدای کتاب به مناطق محروم و کم برخوردار، مسابقه کتاب و کتابخوانی در مدارس بخشی از این برنامههاست.
فلاحی تصریح کرد: برپایی نمایشگاههای تخصصی کتاب در دانشگاههای متعدد استان، بررسی نقد و بررسی کتاب «تاریخ ادبیات کردی» در دانشگاه کردستان، نقد و بررسی چند کتاب به قلم مولفان و محققان کُرد در مرکز کردستان شناسی با محوریت آشنایی با فرهنگ بومی کردستان، در کنار «جشن کتاب و کودک»، «افتتاح بوستان کتاب» در شهر سنندج که پیشتر به عنوان «پایتخت کتاب ایران» شناخته شده بود؛ بخش دیگری از این برنامههاست.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت توجه به کتابخانههای مدارس اظهار داشت: برای توسعه فرهنگ مطالعه لازم است که به موضوع کتاب و کتابخوانی در مدارس، به ویژه در مقاطع پیش دبستان و دبستانی بها داده شود و تجهیز کتابخانهها و تامین کتاب در این مقطع سنی در اولویتهای آموزشی قرار گیرد.
فلاحی ادامه داد: در حال حاضر برای افزایش میزان فرهنگ مطالعه در میان مردم لازم است دولت با حمایت از ناشران و مولفان در حوزه چاپ و نشر کتاب و تخصیص یارانه در این زمینه به توسعه فرهنگی کتابخوانی کمک کند.
به گفته معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان، «بررسی وضعیت کتاب و کتابخوانی در کردستان» با حضور اصحاب رسانه، از دیگر برنامههای هفته کتاب است که بناست در این هفته در محل خانه مطبوعات این استان برگزار شود.
گفتنی است، سیاُمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار «ما همانیم که میخوانیم» از ۲۱ آبان ماه آغاز شده و تا ۲۷ آبان ۱۴۰۱ ادامه دارد.
نظر شما