امام جماعتی که مسجد ترک‌های کرمانشاه را به مرکز دفاع از انقلاب و کشور تبدیل کرد

حجت‌الاسلام‌والمسلمین علامی در مدیریت مسجد و در پذیرش نمایندگی تام از سوی آیت‌الله‌العظمی سیستانی بسیار دقت داشت و با تمام وجود خدمت ‌می‌کرد. با شروع جنگ تحمیلی مسجد ترک‌های کرمانشاه را به مرکز بزرگ دفاع از انقلاب و کشور تبدیل کرد.

به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، حجت‌ الاسلام والمسلمین «جواد علامی» از علمای مبارز در دوره نهضت امام خمینی (ره) و نماینده آیت الله العظمی سیستانی، و امام جماعت مساجد امین السلطان در خیابان فردوسی و مسجد حضرت ولیعصر(عج) در خیابان شریعتی تهران، آذرماه سال ۱۴۰۰ پس از تحمل دوره طولانی بیماری درگذشت. پیکر این مرحوم، پس از تشییع از مقابل مسجد گیاهی واقع در میدان تجریش تهران به سمت آستان مقدس امامزاده صالح (ع) تشییع شد.

 

 

 

این روحانی که در زمره مبارزان خستگی ناپذیر در نهضت حضرت امام خمینی (ره) بود پس از پیروزی انقلاب اسلامی و همراه با شهید آیت الله عطاءالله اشرفی اصفهانی، جزو علمای تراز در کرمانشاه بود و امامت جماعت مسجد ترک ها را در این استان بر عهده داشت.

 

مدیریت شبانه‌روز مسجد ترک‌ های کرمانشاه

مرحوم علامی با شروع جنگ تحمیلی مسجد ترک ها را به مرکز بزرگ دفاع از انقلاب اسلامی و مرز و بوم ایران تبدیل کرد و به گفته مرحوم حجت الاسلام والمسلمین حسین اشرفی اصفهانی -امام جماعت فقید مسجد جامع سیدالشدا (ع) منطقه تهرانپارس شهر تهران- آقای علامی گاهی شب ها در همین مسجد می ماند تا بر جذب نیروهای رزمنده و جمع آوری و ارسال تجهیزات و کمک های مردمی به جبهه ها نظارت کند. وی خستگی ناپذیر بود چرا که باور داشت یک مومن باید مدام در حال جهاد باشد همچنان که قرآن فرموده است: «فَإِذا فَرَغتَ فَانصَب: پس هنگامی که از کار مهمّی فارغ می‌شوی به مهم دیگری پرداز»(سوره شرح، آیه 7).

 

مرحوم علامی اهل تحقیق بود

حجت الاسلام والمسلمین «مرتضی محمدی قائن آبادی» نیز با بیان اینکه سابقه آشنایی وی با مرحوم علامی به سال های قبل از پیروزی انقلاب اسلامی برمی گردد، گفت: ایشان سخت اهل مطالعه و تحقیق بود و برای هر کاری که انجام می داد حتما مطالعه و تحقیق و همه جواب امر را بررسی می کرد.

 

تولیت حوزه علمیه مهدیه تهران افزود: مرحوم علامی در مدیریت مسجد و در پذیرش نمایندگی تام از سوی آیت الله العظمی سیستانی نیز بسیار دقت داشت و با تمام قد این مسئولیت ها را پذیرفت و به اسلام و مردم خدمت کرد.

 

علاقه عجیبی به انقلاب اسلامی داشت

وی گفت: یکی از ویژگی هایی که در مرحوم آقای علامی بسیار برجسته بود و شاید به آن توجه نشده یا کمتر توجه شده، علاقه عجیب ایشان به انقلاب اسلامی است. ایشان در هر جلسه ای که با حضور روحانیون برگزار می شد توصیه می کرد که باید از نظام اسلامی دفاع کرد. ایشان در همین زمینه ما را به اطاعت از ولی فقیه به عنوان نائب امام زمان (عج) توصیه می کرد.

 

 

 

«رضا علامی» نیز با بیان اینکه مرحوم آقای علامی اهتمامی ویژه به برگزاری مجلس روضه برای حضرت حمزه (ع) عموی پیامبر اسلام (ع) داشت، گفت: ایشان همه ساله در مساجد امین السطان و حضرت ولیعصر (عج) و هم در منزل شان، مجلس عزاداری در این مناسبت برگزار می کرد.

 

پسر مرحوم جواد علامی اضافه کرد: مرحوم پدر همیشه به منبری ها و مداحان می گفت باید در سخنرانی ها و ذکر مناقب اهل بیت(ع) به انقلاب اسلامی اشاره کنند و دعا برای مقام معظم رهبری را فراموش نکنند.

 

شخصیت علمی که به امامت جماعت اعتبار ویژه‌ای بخشید

بنا بر گزارش خبرنگار شبستان، مرحوم آقای علامی پس از حجت الاسلام والمسلمین سید جواد شهرستانی، نماینده آیت الله العظمی سیستانی، از مهم ترین شخصیت های علمی بود که در ایران از این مرجع تقلید، نمایندگی داشت و به گفته حجت الاسلام والمسلمین علی ریخته گرزاده تهرانی، مرحوم علامی، حتی یک ریال در تمام دوره ای که نمایندگی این مرجع عالی قدر را برعهده داشت از وجوهات شرعی، برای خودشان استفاده نکرد. ایشان بسیار مقید بود و تقوایش زبانزد بود.

کد خبر 1241462

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha