بازدید میدانی کمیته ایمنی نمایشگاه کتاب از مصلای حضرت امام خمینی (ره)

فعالیت کمیته ایمنی بیست‌وپنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران آغاز شد و اعضای این کمیته 28 فروردین ماه از مصلای بزرگ حضرت امام خمینی (ره) بازدید کردند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، نشست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران کشور با حضور معاونین این سازمان و اعضای شورای شهر تهران، با موضوع بررسی ایمنی نمایشگاه کتاب بیست و پنجم برگزار شد که بر این اساس، فعالیت کمیته ایمنی نمایشگاه کتاب آغاز شد.


کمیته ایمنی نمایشگاه کتاب با توجه به اتمام نصب سازه‌های نمایشگاهی در مصلای بزرگ حضرت امام خمینی (ره)، به همراه نهادهایی چون آتش نشانی، نیروی انتظامی، هلال احمر و اعضای کمیته اجرایی و رفاهی، طی بازدید میدانی از محل مصلی، به بررسی جنبه های مختلف ایمنی نمایشگاه پرداختند.


در این بازدید، موارد مختلف ایمنی نمایشگاه بیست‌وپنجم کتاب تهران، وضعیت مسیرهای امدادی، استقرار گروه‌های امدادی و کمک‌رسان، شرایط خاص و به طور کلی وضعیت فیزیکی نمایشگاه کتاب بررسی شد. این کمیته همچنین درباره طراحی سازه‌ها و مسیرهای موجود، نظر دادند.


بزرگداشت جلال آل احمد و سیمین دانشور در نمایشگاه کتاب برپا می‌شود
بزرگداشت جلال آل احمد و سیمین دانشور با حضور شخصیت‌های فرهنگی در بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران برگزار می‌شود.


در این دوره از نمایشگاه کتاب مراسم بزرگداشتی ویژه جلال آل احمد و سیمین دانشور، زوج ادبیاتی ایران در سالن سرای اهل قلم با حضور نزدیکان این دو فرهیخته و شخصیت‌های فرهنگی کشور برپا می‌شود.


همچنین در نمایشگاه امسال غرفه‌ای ویژه برای این دو نویسنده گرانقدر در نظر گرفته شده که آثار چاپی و دست نوشته‌های آنها را در معرض دید عموم قرار می‌دهد.

 

 

بازار جهانی کتاب از فرصت‌های به وجود آمده در نمایشگاه کتاب است
سیدمحمد میرکاظمی گفت: بازار جهانی کتاب در حوزه بین الملل نمایشگاه کتاب که در چند سال اخیر راه اندازی شده است، یکی از فرصت های خوب نمایشگاه کتاب محسوب می‌شود.


«سیدمحمد میرکاظمی» رییس اداره نشر و تالیف انتشارات شاهد ،درباره این نمایشگاه بیان کرد: نمایشگاه کتاب تهران یکی از پر بازدیدترین نمایشگاه‌های بین‌المللی است و مبالغ زیادی هم در آن مبادله می شود. به هر حال لازم است که کتاب در دسترس مردم باشد و این نمایشگاه یکی از این بسترها و تسهیلات دسترسی مردم به کتاب را فراهم می‌کند.


وی درباره فرصت‌هایی که نمایشگاه کتاب به وجود می‌آورد، اظهار کرد: بخش بازار جهانی کتاب در حوزه بین الملل نمایشگاه کتاب که در چند سال اخیر راه اندازی شده است، یکی از فرصت های خوب نمایشگاه کتاب محسوب می‌شود که انتظار می‌رود رونق و تحول بیشتری داشته باشد.


میرکاظمی تعداد زیاد ناشران را نوعی چالش در برپایی نمایشگاه کتاب شمرد و گفت: چالشی که ممکن است نمایشگاه کتاب با آن مواجه شود، حضور تعداد زیادی از ناشران و عدم توسعه فضای نمایشگاهی است، یعنی به مرور ناشران وارد عرصه نشر کشور می‌شوند در حالی که مساحت نمایشگاه توسعه نمی یابد. البته خبر خوشایند تغییر مکان نمایشگاه و توسعه آن، این چالش را نیز از بین می برد و می تواند نویدبخش باشد.

 

رییس اداره نشر و تالیف بنیاد شهید، برنامه‌های جانبی نمایشگاه کتاب را طی ربع قرن فعالیت، مثبت ارزیابی و خاطرنشان کرد: برنامه های فرهنگی متعددی هر سال در سرای اهل قلم و بخش جنبی نمایشگاه برگزار می‌شود که بسیار جای تقدیر و تشکر دارد.


بنا بر گزارش ستاد خبری نمایشگاه بین المللی کتای تهران،وی با تاکید بر جنبه‌های تبلیغاتی کتاب برای ناشران و ضعف در این حوزه، گفت: در عرصه تبلیغات، جذب مشتری، اطلاع رسانی و معرفی کتاب، تقریباً ناشران آموزشی بر کل نمایشگاه سایه افکنده و این عرصه در انحصار ناشران کمک آموزشی است. بنابراین لازم است که تجهیزات تبلیغات و اطلاع رسانی برای سایر ناشران فراهم شود؛ به طور مثال برنامه‌های فرهنگی از جمله رونمایی و نقد کتاب در فضای بازتری اجرا شود تا مردم به آنها بیشتر توجه کنند.


بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با پیام «ربع قرن جهاد فرهنگی»، از 13 تا 23 اردیبهشت ماه سال 1391 در مصلی بزرگ حضرت امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.
 

پایان پیام/
 

 

 


 

کد خبر 124271

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha