برخی شاعران در مجالس جریان فتنه شعر می‌خواندند و پول می‌گرفتند

محمدرضا سرشار با اشاره به ضرورت برگزاری جشنواره داستان و خاطره فتنه گفت: اگر در جریان فتنه 88، ثبت ادبی و هنری صورت می گرفت، شاید شدت فتنه سال گذشته کمتر می شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، محمد رضا سرشار، شب گذشته در اختتامیه جشنواره داستان فتنه در امامزاده جعفر(ع) شهرستان پیشوا با اشاره به عنوان این جشنواره که «این عمار» نامگذاری شده است، به تشریح شخصیت عمار پرداخت و اظهار داشت: عمار جزو هفت نفری بود که در مراسم دفن حضرت فاطمه(س) شرکت داشت و در قضیه غدیر نیز از جمله چهار نفری بود که به انتخاب حضرت علی(ع) از سوی پیامبر(ص) به عنوان جانشین خود شهادت داد.

 

وی افزود: عمار از مدافعان سرسخت حضرت علی(ع) بود و در جنگ جمل با وجود اینکه 90 سال داشت از سرداران و پیشتازان لشکر حضرت علی(ع) بود.

 

این نویسنده بیان داشت: عمار در جنگ صفین که حدود 17 ماه طول کشید نیز جزو فرماندهان سپاه علی(ع) بود که به میدان رفت و شهید شد.

 

سرشار تاکید کرد: حضرت علی(ع) بعد از دیدن پیکر عمار در میان کشته شدگان، گریه شدیدی سردادند و جمله «این عمار» از آنجا نشات می گیرد.

 

وی گفت: رهبر معظم انقلاب نیز چندی قبل و بعد از فتنه گری‌ها، جمله «این عمار» را به کار بردند، اما مردم ما آگاه‌تر و حق شناس‌تر از دوران علی(ع) بودند و نگذاشتند «علی» دیگری در تاریخ مظلوم شود.

 

این نویسنده افزود: دشمنان و فتنه گران بار دیگر دروغ‌هایی را در خصوص این جشنواره مطرح کردند، اما مثل همیشه کارهایشان بی نتیجه بود.

 

سرشار گفت: این اقدام باید از طریق نهادهای فرهنگی بزرگ انجام می شد، اما توسط یک نویسنده و با امکانات محدود در یک شهرستان انجام گرفت.

 

وی با اشاره به اظهارات مخدومی، دبیر جشنواره «این عمار» در خصوص برگزاری این جشنواره بدون هیچ گونه تبلیغی گفت: حرف حق همواره راه خود را باز می کند و احتیاج به تبلیغ ندارد.

 

این نویسنده در ادامه با اشاره به اینکه عکس العمل‌های شدید فتنه‌گران و دروغ‌های آنها نشان دهنده ضرورت برگزاری این جشنواره بود، تاکید کرد: اگر در جریان فتنه 88، ثبت ادبی و هنری صورت می گرفت، شاید شدت فتنه سال گذشته کمتر می شد.

 

سرشار در خصوص تفاوت برخورد شاعران و داستان نویسان با این مقوله گفت: اغلب افراد صاحب نام در عرصه شعر و داستان، وارد ماجرای فتنه نشدند و مصاحبه‌ای در این زمینه نکردند.

 

وی بیان داشت: البته برخی از شعرای بنام ما به جریان فتنه ملحق شدند و یکی از شعرا که با هر دو طرف جریان رابطه داشت، عنوان کرد که بعضی از این شعرا در مراسم‌های سیاسی قبل از انتخابات 600 تا 700 هزار تومان پول می گرفتند تا شعری را برای آن افراد بخوانند.

 

بر اساس گزارش روابط عومی جشنواره داستان و خاطره فتنه، این نویسنده افزود: در این طرف ماجرا هم کسانی بودند که متعهد بودند، اما از ترس اتهامات وارده به آنها وارد میدان نشدند.

 

سرشار با بیان اینکه در حوزه داستان نویسی نیز این قضیه به همین منوال بود و فقط یک مجموعه شعر منتشر شد، تصریح کرد: حتی در آن مجموعه شعر نیز شاید تنها دو شاعر مشهور به سرودن پرداخته اند و بقیه جوانان گمنامی هستند که در این راستا احساس دین می کرده اند.

 

پایان پیام/

کد خبر 12555

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha