به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، مهندس علیرضا سعادت، نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت نظارت بر تشکل ها و هیئت های دانشجویی استان خوزستان، در نخستین نشست از سلسله جلسات هم اندیشی و تبادل نظر با تشکل های دانشجویی واحد اهواز در سال جدید، گفت: دانشگاه ها مغز و بنیه اصلی تولید در هر جامعه محسوب می شوند و برای دست یافتن به تولید ملی نیازمند توجه واقعی و لازم به مراکز علمی است.
وی تولید ملی را از مهم ترین رکن اقتصادی جامعه خواند و افزود: مقام معظم رهبری شاهراه موفقیت و توسعه جامعه را با سخنان نوروزی ترسیم کردند و تنها راه پیشرفت و گذر از تنگناهی اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی کشور عمل کردن دقیق و منطقی به فرمایشات معظم له است.
سعادت، با اشاره به اینکه تولید ملی نیازمند پشتوانه علمی و منطقی بر اساس تکنولوژی نو است، خاطر نشان کرد: دانشگاه ها به دلیل دارا بودن متخصصان و امکانات علمی نقش مهمی را در این خصوص ایفا می کنند.
وی خطاب به اعضای شورای مرکز ی تشکل های دانشجویی واحد اهواز، تصریح کرد: حرکت به سوی جهش علمی در دانشگاه ها توسط شما دانشجویان با بررسی نقاط ضعف و برطرف کردن آنها به کمک مسئولان و مدیران دانشگاه ایجاد می شود.
نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت نظارت بر تشکل های دانشجویی خوزستان، تشکل های دانشجویی را عصاره دانشگاه خواند و اضافه کرد: تشکل های دانشجویی باعث افتخارند چرا که بدون هیچ چشم داشت و توقعی برای رضای خدا و نظام اسلامی فعالیت می کنند.
وی با بیان اینکه آموزش و فراگیری، نظارت بر کار و اجرای برنامه ها سه وظیفه بزرگ تشکل های دانشجویی است، تأکید کرد: تشکل های دانشجویی آموزش اعضای خود در زمینه های سیاسی، فرهنگی و علمی را در سرلوحه فعالیت ها قرار داده و آموزش و تجربیات خود را در اختیار سایر دانشجویان بگذارند.
وی با اشاره به سخنان نوروزی مقام معظم رهبری، پیگیری، نظارت و تحقق فرامین ایشان را یکی دیگر از وظایف خطیر و اساسی تشکل های دانشجویی در سال جاری خواند و اذعان داشت: تشکل های دانشجویی لازم در این خصوص کارگروه های مشترک راه اندازی کنند و فعالیت های خود را به صورت تیمی و گروهز جهت نیل به این اهداف انجام دهند.
سعادت، جوان گرایی، آرمان خواهی، عدالت طلبی و پاکی را از ویژگی های مهم تشکل های دانشجویی عنوان کرد و ادامه داد: تشکل های دانشجویی باید بر اساس این ویژگی ها و با رعایت انصاف و عدالت، نظارت بر مسئولان و مدیران را مد نظر داشته باشند.
وی تدبیر، تعقل، بینش و بصیرت در کنار درک شرایط محیطی و محاطی و براساس فرمایشات مقام معظم رهبری را یک اصل اساسی برای فعالیت های تشکل های دانشجویی دانست.
پایان پیام/
نظر شما