دین، پرمخاطب ترین رسانه دنیا

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین گفت: دین پرمخاطب ترین رسانه دنیا است که به انسان یادآوری می کند فقط به زندگی دنیوی نپردازد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام علی نعمت الهی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین در نشست تخصصی با مدیران مسئول نشریات محلی قزوین، بیان کرد: رسانه های مکتوب نقش مهمی در شکل‌ گیری جامعه دارند چرا که مطبوعات به شکل عام، با مخاطبان عمده مواجه هستند.
 

وی ادامه داد: اگرچه امروزه رسانه های دیجیتال به نوعی جای خودشان را در میان خوانندگان رسانه های مکتوب سنتی باز کرده اند ولی با وجود تمامی پیشرفت ها در فضای مجازی، هنوز رسانه سنتی خواننده دارد و این مهم از ویژگی های بارز مطبوعات است که در جهت گیری فرهنگ عمومی مردم بسیار موثر است.
 

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین اضافه کرد: رسانه های مکتوب باید بدانند که پرداختن به مسائل غیر ضروری جامعه و غفلت از مباحث مهم مانع از توسعه جامعه می شود.
 

وی عنوان کرد: دین یک رسانه است، به همین دلیل پیامبر گرامی اسلام را نبی می نامند و با وجود اینکه از عصر رنسانس مستکبران جهان همواره با استفاده از تبلیغات گسترده در راستای انزال دین تلاش کرده اند ولی شاهد رشد معنویت و افزایش اقبال عمومی دنیا به سمت دین هستیم.
 

حجت الاسلام نعمت الهی افزود: دین پرمخاطب ترین رسانه دنیا است که حرفی برای گفتن دارد و همواره تلاش می کند که به انسان یادآوری کند فقط به زندگی دنیوی نپردازد.
 

وی اعلام کرد: مستکبران جهان از عصر رنساس تلاش کرده اند با ساختن انواع ایسم ها نظیر امپریالیسم و سکولاریسم به انسان تلقین کنند که دنیا فقط مکانی برای خوردن، خوابیدن و لذت بردن است و زندگی اجتماعی نباید با دین یکی باشد ولی انقلاب اسلامی ایران معادلات آنان را در سراسر جهان برهم زد.
 

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی بار دیگر معنویت و دین حقیقی را به حیات اجتماعی انسان برگرداند، بنابرین مطبوعات نیز باید با پرداختن به مسائل فرهنگی و ترویج آموزه های دینی بر اساس تفکر عقلانی در راستای هدایت جامعه به سمت کمال انسانی گام بردارند.
 

وی تأکید کرد: قطع یقین وقتی مخاطب شاهد درج مباحث عمیق دینی در مطبوعات باشد درصدد مطالعه آن برخواهد آمد و همین امر تبلیغی برای روزنامه، هفته نامه و افزایش میزان مخاطب این نشریه خواهد شد.
 

حجت الاسلام نعمت الهی با بیان اینکه عرفان ناب اسلامی مهجور واقع شده است، اظهار کرد: شایسته است اهالی قلم و مطبوعات با پرداختن به عرفان اسلامی با قلمی شیوا و عامه پسند در راستای ترویج این فرهنگ ناب تلاش کنند و در این صورت دیگر جوانان جذب عرفان های کاذب شرق آسیا که فقط دارای رنگ و بوی ظاهری و زیبا هستند، نخواهند شد.
 

وی یکی از دلایل جذب نسل جوان به آیین های شرق آسیا و عرفان های نوظهور را ناآگاهی از فلسفه احکام اسلامی عنوان کرد و گفت: یکی از رسالت های مطبوعات باز کردن ستونی ویژه برای این مهم و استفاده از کارشناسان مجرب در این حوزه برای قانع کردن نسل جوان با استفاده از استدلال های زیبا است.
 

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین اعلام کرد: تمامی نشریات، هفته ها و روزنامه ها باید هدفشان فرهنگ سازی باشد و استان قزوین دارای افراد برجسته و فرهیخته فراوانی است که باید توسط مطبوعات برای قلم زدن دعوت به همکاری شوند.
 

وی خاطرنشان کرد: به طور مطمئن ترویج آموزه های دینی بر اساس تفکر عقلانی و هدایت جامعه به سمت فرهنگ عمومی اسلامی، موجب واکسینه شدن مردم به ویژه نسل جوان در مقابل توطئه های دشمنان و همچنین توسعه پایدار کشور خواهد شد.
 

پایان پیام/

کد خبر 127805

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha