جشنواره خوشنویسی، گلوگاه معرفی هنر اسلامی و ایرانی

یکی از اساتید برجسته خوشنویسی، برگزاری جشنواره در این حوزه را گلوگاه معرفی این هنر و پله اتصال هنرمندان به مردم دانست.

 مجتبی سبزه، از استادان برجسته خوشنویسی با بیان اینکه جشنواره ها به عنوان فینال زمینه رقابت و حرکت هنری را در بین شرکت کنندگان ایجاد می کنند، به خبرنگار شبستان در بجنورد گفت: این امر علاوه بر تشویق و ترغیب هنرجویان برای فعالیت بیشتر و بهتر در این عرصه، گامی موثر برای رفع نواقص و تقویت هنرمندان است.


وی برگزاری جشنواره ها در کنار تبلیغات رسانه ای درست و به موقع را در تغییر نگاه مردم و مسوولان نسبت به هنر، به ویژه خوشنویسی موثر دانست و افزود: این امر سبب می شود تا آن ها به خوشنویسی به عنوان هنری قدیمی نگاه نکنند و بدانند که این هنر ارزشمند میراث فرهنگی و اجتماعی جامعه و قلب تپنده هنر است.


این خوشنویس برجسته با اشاره به اینکه خوشنویسی همچون گذشته جایگاه خود را حفظ کرده و با ورود تکنولوژی شکل کاربردی تری به خود گرفته است، تصریح کرد: امروزه این هنر جای خود را در بین مردم باز کرده و در سبد فرهنگی خانواده ها قرار گرفته است.


سبزه، تداوم جشنواره ها را در مناطق مختلف زمینه ساز نهادینه شدن این هنر بین عامه مردم دانست و گفت: جشنواره یکی از گلوگاه های معرفی این هنر و پله اتصال هنرمندان به مردم است.


وی خاطرنشان کرد: اگر هنرمندان نتوانند رسالت اصلی هنر را مطرح کنند؛ جشنواره ها می توانند قشر فرهیخته هنر را یک گام به مردم نزدیک تر کنند و این جای بسی خرسندی است.

 

گفتنی است؛ اولین جشنواره استانی خوشنویسی «طلوع» در خراسان شمالی که عصر 12 اردیبهشت آغاز به کار می کند، 17 اردیبهشت ماه جاری با برگزاری مراسم اختتامیه و معرفی برگزیدگان به کار خود پایان می دهد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 128202

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha