احیای موقوفات به منظور نقش آفرینی در عرصه تولید ملی

سخنگوی سازمان اوقاف با اشاره به راهبردهای تبیین شده توسط رهبری برای این سازمان گفت: نقش آفرینی در عرصه تولید ملی از طریق احیای موقوفات و حفظ اصل سرمایه در راستای این منویات در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حسن ربیعی، مدیر کل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان اوقاف با اشاره به نامگذاری سال جاری به نام تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی تصریح کرد: یکی از رویکردهایی که همواره در سیاست‌های جاری سازمان مورد توجه و مطمح نظر بوده است احیای موقوفات و ارتقای بهره‌وری با حفظ اصل سرمایه است.

وی افزود: سازمان اوقاف به عنوان متولی بخشی از موقوفات وظیفه و رسالت خطیری را برعهده دارد که ضمن حفظ و حراست از اصل سرمایه نسبت به افزایش و ارتقای سرمایه موقوفات تلاش کند که این تلاش در سال جاری عرصه‌های مختلفی را در بر می‌گیرد.

ربیعی بیان کرد: آغاز سال نو خورشیدی با عملیات کلنگ‌زنی فاز اول باغ بزرگ زیتون کاری در موقوفه مظفرالدوله زنجان نویدبخش نقش‌آفرینی سازمان اوقاف در عرصه رشد تولید ملی و کارآفرینی با احیای موقوفات بود. این حرکت موثر می‌تواند سرمشق و سرلوحه حرکت و تکاپوی سایر بخش‌های سازمان به‌ویژه ادارات کل استان‌ها باشد.

 

سخنگوی سازمان اوقاف بیان کرد: واگذاری‌های قانونی، زمینه‌سازی برای جلب مشارکت بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری سازمان با محوریت بنیاد توسعه می‌تواند فرآیند حفظ، احیاء، ارتقاء بهره‌وری و افزایش سرمایه‌های و آورده‌های موقوفات و رقبات را به ارمغان آورد. ضمن آنکه موجب رشد بهره‌وری، افزایش تولید و کارآفرینی و اشتغالزایی شود. لذا این رویکرد باید به فرهنگ و رفتار سازمانی و اداری تمامی مدیران تبدیل شود.

وی با اشاره به دیدار مدیران و مسئولان این سازمان با رهبر معظم انقلاب ابراز کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی اسفند سال گذشته در دیدار با نماینده محترم ولی فقیه و سرپرست سازمان اوقاف و معاونان و مدیران در سخنانی مهم و راهبردی با بیان دیدگاه‌ها و نظرات ارزشمند خویش، چشم‌انداز روشنی از جهت‌گیری‌های پیش‌ روی سازمان اوقاف ترسیم کردند.

ربیعی ادامه داد: مهم‌ترین رویکردهای رهبر معظم انقلاب اسلامی شامل وقف یک نهاد ممتاز دینی، ادای صحیح حق واقف، ترویج بیش از پیش سنت وقف، گستردگی دایره وقف، تنوع و تکثر عرصه‌های وقف، تأکید بر عرصه‌های نوین وقف از جمله پزشکی، علمی و آموزش، تحقیقات و پژوهش، علوم جدید، محیط زیست و ترویج دین، نظارت مستمر مدیران بر زیرمجموعه‌ها و انجام صحیح و کامل وظایف در حوزه وقف و پرهیز است.

 

بنابر گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان اوقاف و امور خیریه، وی تاکید کرد: این رویکردها همچون منشوری جامع و مانع تمامی ابعاد و آثار و جهات وقف را در بر می‌گیرد و راهنما و چراغ پرتلالویی است که چشم‌انداز فراروی سازمان، مدیران، اصحاب وقف و بقاع متبرکه را مشخص و معین می‌کند و نتیجتاً مسئولیت‌ها و وظایف همه ما را دوچندان می‌کند.

ربیعی خاطرنشان کرد: خواسته‌های به‌حق رهبر معظم انقلاب اسلامی از دست‌اندرکاران وقف و انتظارات ایشان طبیعتا باید راهنمای عمل و حرکت مدیران و سرفصل و سرمشق فعالیت‌ها و برنامه‌های تمامی بخش‌های سازمان قرار گیرد. براین اساس ظهور و بروز این رویکردها و تأکیدات در برنامه‌های سالانه و برنامه‌های بلندمدت نیازمند تدوین و ترسیم چارچوب‌هایی مشخص و سیاستگذاری جامع است که ضروری است در مبادی ذی‌ربط به آن توجه بایسته و شایسته‌ای مبذول شود.

پایان پیام/


 

کد خبر 128907

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha