به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، سردار مجید خراسانی، رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور، ظهر امروز (16اردیبهشت) در جمع مردم روستای وصی سفلی از توابع شهرستان سنندج با بیان اینکه سال 91 سال تحول و توسعه کمی و کیفی در خدمترسانی به مردم خواهد بود، گفت: فعالیتها و اقدامات مناسبی برای سال جاری توسط جهاد سازندگی برنامهریزی شده است.
وی اعزام یک میلیون نفر از مساجد سراسر کشور به مناطق محروم را از جمله برنامه های امسال برشمرد و تصریح کرد: اگر طی پنج سال گذشته خدمترسانی با محوریت دانشآموزان و دانشجویان مدیریت شده انشالله در سال جاری توسط طلاب، و اقشار مختلف مردم مدیریت مناسبی در این مناطق خواهد شد.
وی اظهار کرد: بسیج سازندگی در راستای خدمت به مردم مناطق محروم و به صحنه آوردن جوانان برای خدمترسانی به کشور تشکیل شده است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با اعلام اینکه هر روز 10 پروژه در کشور در حال افتتاح است، گفت: هر سال شاهد افتتاح سه هزار پروژه در مناطق محروم در سراسر کشور هستیم.
خراسانی عنوان کرد: با جایگزین شدن بسیج سازندگی به جای جهاد سازندگی و استقرار دولت نهم و دهم رویکرد و تلاش دولت و سپاه برای محرومیتزدایی قوت گرفته است.
وی تصریح کرد: در سالروز تشکیل بسیج سازندگی شاهد افتتاح 266 پروژه به طور همزمان در سراسر کشور هستیم.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور به فعالیتهای بسیج سازندگی در سال گذشته اشاره کرد و بیان داشت: حدود سه هزار و 760 پروژه عمرانی شامل مدرسهسازی، خانه نیازمند، مسجد، آبرسانی، مراکز بهداشتی و منابعطبیعی در سال گذشته به همت دستگاههای اجرایی مختلف و بسیج سازندگی به بهرهبرداری رسیدند.
خراسانی ادامه داد: بیش از 370 هزار دانشآموز 12 هزار مدرسه را در تابستان سال گذشته زیباسازی، مرمت و بازسازی کردند.
وی با بیان اینکه حدود 70 هزار دانشجو سال گذشته در مناطق محروم خدمترسانی کردند، اظهارداشت: در سال گذشته حدود 2 هزار و 900 گروه جهادی از دانشگاههای سراسر کشور به مناطق محروم اعزام شدند.
وی خاطرنشان کرد: از میان گروههای مذکور در سال گذشته بیش از 22 گروه جهادی در مناطق مختلف کردستان مستقر شدند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور بیان داشت: در عید نوروز امسال420 گروه جهادی از دانشگاههای سراسر کشور برای خدمترسانی به مناطق محرومی اعزام شدند.
خراسانی اعلام کرد: سال گذشته 9هزار تیم پزشکی در مناطق مختلف به ارائه انواع خدمات پزشکی و درمانی پرداختند.
وی از دیگر اقدامات بسیج سازندگی در تابستان سال گذشته را برگزاری 18 هزار و 400 کلاس جبرانی و آموزشی برای دانشآموزان ذکر کرد و افزود: 350 هزار دانشآموز در این کلاسها شرکت کردند.
وی با اشاره به اینکه قبل از دولت نهم روستاییان از آموزشهای فنی و حرفهای محروم بودند، خاطرنشان کرد: با استقرا دولت نهم و تشکیل بسیج سازندگی سالیانه بیش از 50 هزار نفر در 50 رشته در دورترین روستاها آموزشها فنی و حرفهای را فرا میگیرند.
وی بهترین راه تربیت جوانان برای آینده کشور را ورود در حوزههای سازندگی از ابتدای دوران دبیرستان خواند و گفت: بالاترین دستاورد بسیج سازندگی علاوه بر عمران و آبادی کشور و بازو و معین دولت بودن، تربیت جوانان کارآمد برای نظام است.
پایان پیام/
نظر شما