بودجه700 میلیارد تومانی صندوق نوآوری و شکوفایی در انتظار تصویب مجلس

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم از پرتاب چند ماهواره به فضا در سال جاری خبر داد: 700 میلیارد بودجه برای صندوق نوآوری و شکوفایی پیش بینی شد ه است که باید در مجلس به تصویب نهایی در آید.

به گزارش خبرنگار شبستان، محمد مهدی نژاد نوری، معاون پژوهشی پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در نشست خبری امروز گفت: برای تجاری سازی محصول مبتنی بر فناوری نیاز به داشتن بازار مصرف مشخص، نفوذ در بازار، کیفیت محصول و حفظ بازار است علاوه بر این لازم است، تا منابع مالی مناسب برای سرمایه گذاری وجود داشته باشد.

وی افزود: کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی بودجه 700 میلیارد تومانی را برای صندوق نوآوری و شکوفایی به تصویب رساند که در صورت تصویب نهایی آن می توان گامهای موثری در تجاری سازی دستاوردهای علمی و فناوری کشور برداشت.


مهدی نژاد نوری همچنین به حمایت از نخبگان و محققان اشاره و تصریح کرد: یکی از ماموریتهای پارکهای فناوری و مراکز رشد تحت پوشش قرار دادن این افراد و هدایت آنها به سمت کسب و کار مبتنی بر فناوری است و امسال که سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی نامگذاری شده است، از پارکهای فناوری و مراکز رشد حداکثر بهره برداری می شود.

به گفته معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، در دو جشنواره ملی شیخ بهایی و ایران هلث (IRAN HEALTH) آخرین یافته های پژوهشی کشور در حوزه های سلامت و فن آفرینی عرضه می شود.


وی با بیان اینکه تدوین نظامنامه وزارت نفت موجب رکود ارتباط میان فضای آموزشی و پژوهشی کشور با وزارت نفت شده است، گفت: وزارت نفت در زمان تنظیم نظا‌منامه خود بیش از یک سال در سکوت و خاموشی بود.

مهدی‌نژاد نوری اضافه کرد: ارتباط دانشگاه‌ها و وزارت نفت دچار رکود شده و من بشدت از سوی روسای دانشگاه‌‌هایی مانند تهران، ‌شریف و امیرکبیر تحت فشار بودم.

 

وی تصریح کرد: پیشنهاد افزایش برداشت در حوزه نفت و گاز از سوی دانشگاه شریف به دولت ارائه شد که این پیشنهاد نیز موفق بود.

معاون پژوهشی وزیر علوم با بیان اینکه اگر بیشتر دانشگا‌ه‌های کشور در حوزه نفت و گاز وارد شوند باز هم نیاز به حضور دانشگاه‌ها در این حوزه احساس می‌شود، خاطر نشان کرد: انستیتوی تحقیقاتی در حوزه نفت از طرف وزارت نفت در دانشگاه تهران راه‌اندازی شد، اما متاسفانه این انستیتو فعالیت آن چنانی ندارد.

مهدی نژاد نوری تصریح کرد: حجم سفارش های نفت و گاز به دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها باید به شکل نمایی گسترش یابد.

وی خاطرنشان کرد: وجود سه و یا چهار طرح کلان ملی که در شورای عتف مصوب شده، مربوط به حوزه نفت و انرژی است که این امر نشان دهنده دغدغه وزارت علوم برای ارتباط صنعت و دانشگاه در این حوزه است.

 

مهدی نژاد نوری از پرتاپ چند ماهواره در سال جاری خبر داد و گفت: ماهواره‌های فجر، سپهر، پارس و امیرکبیر ساخته شده است که این ماهواره‌ها در انتظار پرتاب به فضا هستند و پیش ‌بینی می‌شود در سال جاری چند پرتاب ماهواره به فضا انجام شود.

 

نشست خبری معاون پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری سه شنبه 19 اردیبهشت در ساختمان وزارت علوم برگزار شد.

 

پایان پیام/


 

کد خبر 131025

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha