حجت الاسلام مهدی موری معاون پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی خوزستان، با بیان اینکه برای آغاز فعالیت های این دفتر ابتدا باید گروه پژوهشی کارشناس و متخصص تشکیل شود، به خبرنگار شبستان گفت: برای شناخته شدن فرقه های مذهبی و فرقه های نوظهور منحرف، ابتدا گروه کلام و فرق را پیشنهاد دادیم تا بتوانیم از طریق مباحث کلامی آنها را به صورت تخصصی شناخته و شبهات را برطرف کنیم.
وی به هدف از تشکیل گروه پژوهشی ادیان و مذاهب اشاره کرد و ابراز داشت: با توجه به وجود ادیان غیر ابراهیمی مانند ادیان ایران باستان، چین، هندوستان و جنوب شرق آسیا که اکنون دارای انشعابات مختلف هستند و به صورت پنهانی فعالیت می کنند، اقدام به پایه گذاری گروه تخصصی ادیان و مذاهب جهت مقابله با آنان کردیم تا بتوانیم با پژوهش های تخصصی و به صورت علمی این گونه ادیان و فرق ضاله را رد کنیم.
وی به دیگر برنامه های دفتر تبلیغات اسلامی خوزستان اشاره کرد و افزود: برگزاری بزرگداشت مفاخر اسلامی، کنگره ها، نشست ها، سمینارها و مسابقات علمی، فراخوان مقالات به صورت پرسش و پاسخ، کرسی های آزاد اندیشی و نمایشگاه های تخصصی کتاب از جمله برنامه های این دفتر است.
این فعال فرهنگی، تصریح کرد: برنامه های یادشده جهش قابل توجهی در عرصه فرهنگی و فعالیت های علمی حوزه علمیه استان خوزستان ایجاد می کند و نه تنها سبب پرورش محققان و پژوهشگران جوان و طلاب فاضل می شود، بلکه گامی برای ارتقای سطح علمی و فرهنگی جامعه است.
معاون پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی خوزستان، در پایان خاطر نشان کرد: طرح ابتدایی گروه از سوی معاونت پژوهشی، برنامه ریزی و تدوین شد و به شورای عالی پژوهش دفتر تبلیغات حوزه علمیه خوزستان که متشکل از 10 استاد برتر حوزه علمیه استان است، ارائه شده که در جلسات مختلف به طرح و نقد آن پرداختند و اکنون نیز آماده ارائه به حوزه علمیه قم است.
پایان پیام/
نظر شما