دکتر طیب قدیمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان به خبرنگار شبستان گفت: در سفر تاریخی مقام معظم رهبری به استان کردستان 5/52 میلیارد تومان اعتبار به این دانشگاه اختصاص یافت، که این میزان اعتبار در بخش های درمان، آموزش پزشکی و بهداشت هزینه شد.
وی با اشاره به اجرای پروژه های سفر مقام معظم رهبری، افزود: بیمارستان فوق تخصصی 540 تختخوابی کوثر سنندج با اعتبار مصوب 45 میلیارد تومان یکی از مصوبات این سفر بود که تا کنون 45درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان، خرید، نصب و راه اندازی بیمارستان سیار 50 تختخوابی سنندج با اعتباری بالغ بر 5/1 میلیارد تومان از دیگر مصوبات سفر رهبری بود که از محل مصوبات سفر و اعتبارات استانی تامین می شود.
قدیمی، احداث این بیمارستان سیار در راستای مداوای آسیب دیدگان ناشی از حوادث غیرمترقبه و غیرقابل پیش بینی را بسیار ضروری عنوان کرد و افزود: ایجاد این بیمارستان با توجه به ظرفیت آن، کمک شایانی برای جبران کمبودها و کمک به آسیب دیدگان ناشی از آن حوادث خواهد بود.
این مقام مسئول افزود: احداث 7خانه مرکز بهداشتی درمانی و شهری در استان نیز از منابع سفر رهبری و اعتبارات وزارت و بهداشت درمان تامین می شود.
وی به سایر مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب به استان کردستان اشاره کرد و افزود: احداث 13مرکز بهداشتی درمانی و روستایی در استان در دستور کار قرار گرفت که از این تعداد، مرکز بهداشتی و درمانی روستایی سلین از توابع شهر ستان سروآباد و مرکز بهداشتی درمانی روستایی حسن خان از توابع شهرستان قروه به بهره برداری رسیده است و 11مرکز دیگر آن به مرحله مناقصه واگذار می شود.
این مقام مسئول، احداث 32 خانه بهداشت روستایی از دیگر مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب به استان برشمرد و اظهار داشت: از این تعداد 7 خانه بهداشت به بهره برداری، 12خانه بهداشت آماده بهره برداری و تعداد 13 خانه بهداشت دیگر نیز تا پایان خرداد آماده بهره برداری می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: این 7خانه بهداشت که به بهره برداری رسیده است عبارتند از احداث خانه بهداشت روستایی زیویه از توابع شهرستان بانه، خانه بهداشت روستایی چشمه کوره و قجور از توابع شهرستان بیجار، خانه بهداشت روستایی کرفتو از توابع شهرستان دیواندره، خانه بهداشت روستایی کانی حسین بگ از توابع شهرستان سروآباد، خانه بهداشت روستایی علی آباد از توابع شهرستان قروه و احداث خانه بهداشت روستایی ده بنیاد از توابع شهرستان مریوان است.
دکتر طیب قدیمی اظهار داشت: با بهره برداری و اجرای این طرحها ارائه خدمات آموزشی و بهداشتی درمانی در حوزه سلامت بیش از گذشته در استان ارتقا می یابد و تکمیل تخت های آموزشی مورد نیاز دانشگاه و امکان ارائه خدمات آموزشی بالینی در رشته های مختلف تحصیلات تکمیلی و همچنین نیاز دانشگاه و مراکز درمانی استان به تخت های درمانی مرتفع می شود.
وی خاطر نشان کرد: همچنین با اجرای این طرح ها شاخص های بهداشتی و درمانی کردستان توسعه بیشتری خواهد داشت.
پایان پیام/
نظر شما