به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، آیتالله دکتر محسن حیدری، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت اهواز، در جشنواره تجلیل از خیران مدرسهساز و آموزشی استان با بیان اینکه سیاستگذاری ساخت و ساز مدارس نباید تنها در مراکز شهرها انجام شود، گفت: باید به ساخت و ساز مدارس در روستاها و مناطق حاشیهنشین شهرها بیشتر توجه شود.
وی با بیان اینکه مناطق محروم و حاشیهنشین بیشتر در معرض تهاجم فرهنگی هستند و ریشه برخی از آسیبهای اجتماعی از مکانهای محروم نشأت میگیرد، اضافه کرد: مدارس حوزه هم نیازمند ساخت و ساز هستند که این مدارس مورد غفلت قرار گرفته اند.
آیت الله حیدری، با بیان اینکه هفت هزار واحد آموزشی در استان وجود دارد و870 هزار دانشآموز مشغول به تحصیل هستند، افزود: سه هزار و 500 طلبه حوزوی و 43 حوزه علمیه در استان وجود دارد که به ازای هر 100 نفر، باید یک روحانی برای برطرفکردن نیازهای دینی وجود داشته باشد که ما تنها10 درصد از این آمار را در استان داریم.
وی با بیان اینکه خیران مدرسهساز علاوه بر ساخت و ساز مدرسه در بحث احداث حوزه فعالیت داشته باشند، تصریح کرد: در استان خوزستان جوانان مستعد زیادی وجود دارد که میخواهند طلبه شوند ولی به دلیل عدم وجود فضای کافی نمیتوانیم آنها را جذب کنیم.
جمشید فرح بخش، مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس خوزستان، نیز در این جشنواره با بیان اینکه امسال جشنواره خیرین در بیش از 42 منطقه و شهرستان استان برگزار شد، اضافه کرد: خیرین مدرسهساز خوزستانی در سالهای متوالی نمونه کشوری هستند.
وی با بیان اینکه کمک های خیرین در جشنواره از 500 میلیون تومان در سال 78 به 10میلیارد تومان در سال 90 بوده، خاطر نشان کرد: این نشان دهنده نگاه وسیع، بلندنظری و بذل و بخشش مردم خوزستان در رابطه با مسائل و نیازهای آموزش و پرورش است.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس خوزستان، با اشاره به اینکه این استان در زمینه تخصیص اعتبارات دولتی برای ساخت و ساز در مدارس مقام نخست را دارد، اذعان داشت: اعتبارات استانی سال گذشته، 25 میلیارد تومان بیشتر از تهران بود که جهت ساخت و ساز مدارس، تجهیز مدارس، اجرای طرح هوشمندسازی، احداث نمازخانه، سالن ورزشی و غیره صرف میشود.
همچنین رحمن فلاحی، مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان، با بیان اینکه طی سه سال اخیر بیش از یک میلیون ساعت تدریس توسط افراد خیر آموزشی در آموزش و پرورش استان ارائه شده، عنوان کرد: فعالیتهای افراد خیر آموزشی و مدرسهساز در جامعه اثربخش و مفید است و ما این مراسم را جهت استمرار این حرکتهای اثربخش در جامعه برگزارمیکنیم.
وی با اشاره به اینکه انسانهایی که میل به کمال خواهی و سیر تکامل دارند به سمت کارها سوق پیدا می کنند، یاد آور شد: افراد خیر به دنبال انجام کارهایی هستند که آثار مفید و برکت آنها برای دیگران و جامعه باشد و خیرین آموزشی و مدرسهساز چنین نگاهی به کارهای خود دارند.
فلاحی، ادامهداد: معلمان خیر آموزشی استان بدون اجبار و داوطلبانه، به تدریس رایگان در مناطق محروم مشغول میشوند و آموزش و پرورش استان تنها نیاز خود را به معلمان جهت تدریس اعلام میکند و شاهدیم که بعضی از معلمان 20 ساعت در هفته به تدریس رایگان به دانشآموزان مناطق محروم میپردازند.
پایان پیام/
نظر شما