به گزارش خبرگزاری شبستان، محمد مطهری فر، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان جنوبی اظهار کرد: در میان همه نمایشگاههایی که هر سال در سراسر کشور برگزار میشود، نمایشگاه کتاب رویداد بزرگی است.
وی ادامه داد: توجه به مقوله سخت افزارهای فرهنگی موضوع مهمی است که موجب موفقیتهای بیشتر در عرصه فرهنگ خواهد شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان جنوبی افزود: نمایشگاه کتاب فرصتی است که تنها سالی یک بار برای همه ما ایجاد میشود، بنابراین باید از این فرصت به بهترین شکل استفاده کنیم.
مطهری فر تصریح کرد: بر این اساس یکی از کارهایی که در مدت کوتاه برگزاری نمایشگاه میتوانیم انجام دهیم تعامل با ناشران خارجی حاضر در این رویداد فرهنگی است که به موجب آن میتوانیم آثار فاخر حوزه نشر ایران را به جهانیان معرفی کنیم.
وی با بیان این که حضور هر ساله مردم در نمایشگاه به رشد و ارتقا فرهنگ کشور کمک میکند افزود: امیدوارم همانقدر که در میان مردم اشتیاق برای خرید کتاب وجود دارد، بازدیدکنندگان این نمایشگاه کتابهایی که خریداری میکنند را بخوانند.
وی درباره جایگاه مطالعه در تعیین سطح فرهنگی جامعه گفت: اگر بخواهیم شعور فرهنگی کشوری را اندازه بگیریم قطعا یکی از معیارهای این کار، سطح مطالعه مردم آن است. در کشور ما نیز فرهنگ مطالعه باید نهادینه شود و به خصوص به گروههایی مثل سنین پایین یا زنان خانهدار که کمتر با کتاب سرکار دارند توجه شود.
مطهریفر همچنین درباره فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون توجه به امر نشر و تسهیل آن نیز اظهار کرد: بارها وبارها مقام معظم رهبری نظرات خود را درباره تحصیل امر انتشار کتاب و توجه به این مقوله بیان کردهاند. قطعا توجه به مواردی مثل عرضه کاغذ که ایشان بسیار بر آن تاکید داشتند میتواند به مقوله نشر کمک بسیاری کند تا بستر مناسبی برای تولید بیشتر کتاب فراهم شود.
بیستوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با پیام «ربع قرن جهاد فرهنگی» تا 23 اردیبهشت در مصلی بزرگ حضرت امام خمینی(ره) ادامه دارد.
روح الله ولینژاد: رعایت حجاب و عفاف در نمایشگاه امسال محسوس است
روح الله ولی نژاد، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان گلستان در گفتوگو با خبرنگار ستاد اطلاع رسانی بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران اظهار کرد: نمایشگاه کتاب تهران ظرفیت ها و قابلیت های لازم و کافی را دارد و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شرایط خوبی برای دسترسی مراجعه کنندگان به نمایشگاه کتاب فراهم کرده است.
وی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران را رویدادی غنی برشمرد و افزود: 25 سال برگزاری نمایشگاه بینالمللی کتاب رویداد مهمی است که به نوعی نقطه عطف در تاریخ فرهنگ و نشر کشور محسوب می شود.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان گلستان با اشاره به نصب بنرهای ویژه حجاب و عفاف در نمایشگاه بیست و پنجم کتاب، تصریح کرد: نمایشگاه کتاب به عنوان رویدادی فرهنگی در دوره بیست و پنجم خود با مسایلی چون حجاب و همین طور نام و یاد شهدا گره خورده است و به نظر می رسد در این بخش نیز تکمیل شد.
وی با بیان اینکه جامعه باید با کتاب پیوند بخورد، گفت: کتاب غذای روح جامعه است و باید در سبد خرید مردم قرار گیرد. ما به هر میزانی که ارتباط جامعه و کتاب را بیشتر کنیم به همان نسبت نیز بهره بیشتری خواهیم برد.
به گفته ولی نژاد جامعه کتابخوان، آرامتر، منطقیتر و هماهنگتر است و می تواند پشتوانه انقلاب را فراهم کند.
روح الله ولی نژاد، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان گلستان در هفتمین روز از بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، از این رویداد بازدید کرد.
بیستوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با پیام «ربع قرن جهاد فرهنگی» تا 23 اردیبهشت در مصلی بزرگ حضرت امام خمینی(ره) ادامه دارد.
عرضه کتاب «مقاومت پایداری در شعر عرب» در نمایشگاه کتاب
«مقاومت و پایداری در شعر عرب» ترجمه شعرهای فاخر سروده شده به زبان عربی از آغاز نهضت مقاومت تا به امروز است که به همت موسی بیدج ترجمه و گردآوری است.
این اثر که اشارهای به نقش این اشعار در مقاومت و جنبش بیداری اسلامی در منطقه دارد، با عنوان «مقاومت و پایداری در شعر عرب از آغاز تا امروز» در قطع وزیری توسط انتشارات «حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس» با 25 درصد تخفیف در نمایشگاه کتاب عرضه میشود.
بیستوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با پیام «ربع قرن جهاد فرهنگی» تا 23 اردیبهشت در مصلی بزرگ حضرت امام خمینی(ره) ادامه دارد.
آیتالله محسن حیدری:
نامگذاری سالنها به نام شهیدان از ابتکارت نمایشگاه کتاب بود
آیتالله محسن حیدری، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در گفتوگو با خبرنگار ستاد اطلاع رسانی بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران ابراز کرد: این نمایشگاه یک اتفاق بزرگ و ارزشمند در عرصه فرهنگ است که میتوان آن را محلی برای تلاقی اندیشهها، تعامل ناشران و کتابخوانان همچنین ترویج کتابخوانی دانست.
نماینده ولی فقیه در استان خوزستان ضمن قدردانی از اقدامات مسئولان برای ترویج حجاب در سطح نمایشگاه کتاب گفت: طرح حجاب و عفاف و نصب بنرهای ویژه در سطح نمایشگاه بیست و پنجم، نامگذاری سالنها به نام شهیدان، برپایی سالن بیداری اسلامی، یاس و ربع قرن از ابتکارات قابل توجه مسئولان در این دوره از نمایشگاه کتاب است.
امام جمعه خوزستان حجاب را یکی ازمعروفها دانست که باید با تذکر و اقدامات فرهنگی آن را اشاعه داد.
آیتالله محسن حیدری، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در ششمین روز از برپایی بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، با بهمن دری، معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس این نمایشگاه، دیدار و از این رویداد فرهنگی بازدید کرد.
پایان پیام/
نظر شما