حماسه فتح خرمشهر در بعد حماسی و معنوی دارای جایگاه برجسته است

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز بر ضرورت تداوم فرهنگ دفاع مقدس در جامعه اسلامی تاکید کرد و گفت: حماسه فتح خرمشهر در بعد حماسی و معنوی دارای جایگاه برجسته ای است که امروز نیز نتایج آن در جامعه ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، دکتر علیرضا یعقوبی، رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در همایش دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی تبریز بر ضرورت تداوم فرهنگ دفاع مقدس در جامعه اسلامی تاکید کرد و گفت: امروز شاهد جاری شدن این فرهنگ متعالی در داخل وخارج از کشور و در میان جامعه مظلوم شیعه بحرین هستیم.


یعقوبی با اشاره به حماسه فتح خرمشهر، یادآور شد: این حماسه بزرگ نه در داخل کشور بلکه باید در سطح نبدرهای جهانی مورد توجه قرارگرفته و مورد شناسایی و بررسی قرارگیرد.


سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تبریز افزود: رزمندگان ایران اسلامی در حالی حماسه فتح خرمشهر را خلق کردند که دشمن تا بن دندان مسلح به ایران اسلامی حمله ور شده و تهاجم همه جانبه به این کشور را هدف قرار داده بودند.


وی تاکید کرد: حمایت های جهانی در اختیار صدام قرار گرفت تا ملت ایران را به زانو درآورد و در این میان ایثار و از خود گذشتگی رزمندگان اسلام تلاش دشمن را خنثی کرد.


یعقوبی فرمان پذیری از ولایت راموجب پیروزی رزمندگان اسلام دانست و گفت: ایمان و اعتقاد به خداو مقام ولایت موجب شد تا رزمندگان در سایه ایثار و توانمندی به موازنه برتر در جریان هشت سال دفاع مقدس برسند.


وی با بیان اینکه در مدت هشت سال دفاع مقدس صحنه های منحصر به فردی از ایثار و از خود گذشتگی خلق شد، افزود: موانعی که رزمندگان اسلام در جریان دفاع مقدس از آن گذشتند، امروز برای بسیاری از افراد غیر ممکن می نماید.


سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تبریز تاکید کرد: فتح خرمشهر نه تنها از بعد نظامی بلکه از بعد حماسی و معنوی نیز دارای جایگاه رفیع است و باید به این مسئله در شرایط کنونی این حماسه مورد بررسی قرار گیرد.


وی ادامه داد: دفاع مقدس عرصه حماسه آفرینی جوانانی بود که با ایمان و ایثارگری از شرایط موجود بیش ترین نفع معنوی را برده وبه درجات بالای قرب حضرت باری تعالی رسیدند.


یعقوبی تاکید کرد: امروز در مجامع دانشگاهی شاهد حضور یادگاران دفاع مقدس هستیم که در صحنه های مختلف افتخار آفرینی کرده و باید مدافع ارزش های ایثار وشهادت باشیم.


علی اصغر زاده، مدیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی نیز در این همایش بر استفاده از ظرفیت دانشجویان شاهد و ایثارگر در تعالی فرهنگ ایثار در دانشگاه ها تاکید کرد.


اصغرزاده خاطر نشان کرد: در سال های پس از دفاع مقدس نیز تربیت نیروهای متعهد و متخصص به عنوان یک اولویت در مجامع دانشگاهی مهم بوده و وجود این نیروهای متعهددر دانشگاه زمینه ساز تعالی فرهنگ شهادت به شمار می رود.


مدیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی تبریزگفت: تربیت نیروهای متخصص و متعهد یک نیاز و ضرورت برای دانشگاه و جامعه شمرده می شود و برای تعالی ایران اسلامی مشارکت نیروهای شاهد و ایثارگر در دانشگاه ها مورد توجه قرارگرفته است.


وی ادامه داد: فرهنگ ایثار و شهادت از ویژگی های مکتب شیعی بوده وانسان های وارسته ای در طول تاریخ در این مکتب رشد یافته اند.


اصغرزاده با اشاره به فعالیت ستاد شاهد در دانشگاه گفت: این ستاد دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاه ها را در راستای ارتقای این فرهنگ به همکاری دعوت کرده است.


پایان پیام/
 

کد خبر 131827

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha