غفلت از آموزش و پرورش، موجب عقب ماندگی در مسیر پیشرفت است

استاندار هرمزگان، آموزش و پرورش را زیر ساخت علمی فرهنگی دانست و افزود: غفلت از این حوزه موجب عقب ماندگی در مسیر پیشرفت و تحول می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان هرمزگان، حسین هاشمی تختی استاندار هرمزگان، شب گذشته (27 دی)در نشست شورای آموزش و پرورش استان در بندر عباس با بیان این که عملکرد شورای آموزش و پرورش استان شایسته تقدیر است، گفت: جلسات عالی استان محل تبادل اندیشه ها و بحث و بررسی در خصوص مسائل مختلف است و نباید کارشناسان در این نشست ها از ارائه نقطه نظرات خود واهمه داشته باشند.

 

وی افزود: تلاش مسئولان باید در جهت استفاده بیشتر از ظرفیت ها برای خدمت بهتر و بیشتر به مردم باشد و اصولا فلسفه تشکیل جلسات نیز رسیدن به این سطح است.

 

هاشمی تختی، در ادامه با اشاره به جایگاه آموزش و پرورش در توسعه استان، تصریح کرد: تامین نیروی انسانی به عنوان خروجی آموزش و پرورش، نقش مهمی در توسعه دارد که بدون آن قطعا توسعه ممکن نخواهد بود.

 

وی تاکید کرد: همه دستگاه ها باید در جهت تقویت نهاد تعلیم و تربیت و رفع چالش ها و مشکلات پیش روی آن، همکاری لازم را داشته باشند.

 

استاندار هرمزگان، اظهار داشت: بررسی و ارزیابی چالش ها و مسائل و مشکلات جانبی آموزش و پرورش از جمله انشعابات آب و برق، کمبود نیروی متخصص در دروس علوم پایه، هزینه ها، امور ساختمانی و زیربنایی و سایر مسائل نیاز به تشکیل کمیته های مرتبط در بخش های فرهنگی، اجتماعی، مالی و عمرانی دارد که در راستای اجرای این صحیح وظابف این کمیته ها، راهکارهای مناسبت ارائه شود.

 

رئیس شورای آموزش و پرورش استان همچنین با اشاره به گزارش " نقدی بر شیوه رتبه بندی استان ها توسط سازمان سنجش در عملکرد قبولی کنکور"، گفت: آنچه مهم است این که در کنار توجه به شاخص های جذب دانشجویان در مراکز آموزش عالی، ارتقاء سطح علمی دانش آموزان به جد مورد توجه قرار گیرد.

 

وی ادامه داد: کمیته ای در این راستا تشکیل شد تا با بررسی چالش ها و فرصت ها در خصوص تقویت بنیه علمی دانش آموزان تدابیر راهبردی اندیشده شود.

 

وی اضافه کرد: برای ارتقای کیفی سطح علمی دانش آموزان و رسیدن به جایگاه بالاتر نیاز به تلاش و کار مضاعف داریم که امید است در آینده با تلاش مسئولان این امر در استان تحقق یابد.

 

هاشمی تختی، یادآور شد: البته کسب رتبه های ممتاز کنکور در سال 89 در استان خود نشانگر این است که در مجموعه آموزش وپرورش تلاش جدی صورت می گیرد و مجموع دستاوردهای آن شایسته تقدیر است.

 

نماینده عالی دولت در استان، همچنین گفت:آ موزش و پرورش براساس نیاز استان در ایجاد رشته های دانشگاهی و متوسطه نیازسنجی کند تا در آینده در جهت جذب نیروی متخصص برای بازار کار در بخش های مختلف به خصوص صنایع با مشکل مواجه نشویم.

 

رئیس شورای آموزش وپرورش هرمزگان، همچنین موضوع ورزش مدارس و دانشگاه ها را مورد تاکید قرار داد و بیان داشت: در راستای ایجاد نشاط و شادابی جوانان و نوجوانان، امکانات لازم در کنار مدارس و دانشگاه ها فراهم شود که این امر نیاز به سازوکار و مجوز دارد که باید در شورای برنامه ریزی مصوب شود.

 

استاندار هرمزگان، با اشاره به گزارش فرماندار بندرعباس مبنی بر شاخص 32 درصدی کودکان بی بضاعت، بی سرپرست و بد سرپرست در حاشیه شهر، تاکید کرد: این آمار درصد تکان دهنده ای را نشان می دهد که باید به جد برای رفع آن تدبیر شود.

 

احمد آخوندی مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان، نیز در این نشست عنوان کرد: در راستای اجرای مصوبه شورای عالی وزارت، استان ها موظف به تدوین کتاب جغرافیای استان شناسی برای مقطع دبیرستان هستند که این طرح در مرحله اول در سال گذشته در هفت استان برگزار شد.

 

 وی افزود: امسال نیز این طرح در هفت استان دیگر آغاز شده و هرمزگان نیز در این مرحله قرار دارد که در این راستا کار گروه تخصصی تشکیل شده و ادارات مربوطه همکاری لازم را با سازمان داشته و تقریبا همه کارهای اجرایی طرح به اتمام رسیده و جهت تالیف و تایید نهایی به دفتر تالیف ارسال شده است.

 

دبیر شورای آموزش و پرورش استان، همچنین با اشاره به گزارش" نقدی بر شیوه رتبه بندی استان ها توسط سازمان سنجش در عملکرد قبولی کنکور"، خاطر نشان کرد: این مهم در جلسات عالی وزات آموزش و پرورش مورد بحث و بررسی قرار گرفته و استدلالات استان ها از جمله هرمزگان مورد پیگیری قرار گرفته است.

 

آخوندی، تصریح کرد: البته این به معنای کتمان ضعف بنیه علمی دانش آموزان نیست و معتقدیم برای رسیدن به شاخص مطلوب باید همه عوامل در نظر گرفته شود.

 

مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان یادآور شد: مقایسه دو استان سمنان و هرمزگان که اولی قبل از انقلاب صاحب مرکز آموزش عالی و دومی از دهه هفتاد پذیرش دانشجو داشته است، به خوبی نشان می دهد تعدد مراکز آموزش عالی نقش بسیار مهمی در میزان پذیرش و قبولی دانش آموزان در آزمون سراسری دارد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 13210

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha