محمد یوسف سپهریراد، معاون مدیرکل استان و مدیر آموزش و پرورش نیشابوردر گفتگو با خبرنگار شبستان در نیشابوراظهار داشت: در حال حاضر 150 کلاس درس هوشمند در سطح شهر داریم.
وی افزود: در تمامی مقاطع از پایه اول تا پیشدانشگاهی و همچنین هنرستانها، هوشمندسازی را در سرلوحه کار خود قرار دادهایم و در تمامی این مقاطع کلاس هوشمند داریم.
وی با بیان اینکه در این شیوه برای همکاران فرهنگی مسائل بهداشتی رعایت میشود، تصریح کرد: تاثیر منفی که در شیوه سنتی بر روی سلامت جسمی استفادهکنندگان بود دیگر در این روش نیست. در این شیوه بهداشت هم برای همکاران حفظ میشود و سلامت معلمان بیمه می شود.
وی با اشاره به این مطلب که 2 مدرسه هوشمند دیگر در 2 مقطع راهنمایی و ابتدایی در این شهر به بهرهبرداری رسیده است، خاطرنشان ساخت: این امر در سطح شهرستان با شتاب خوبی در حرکت است که از محل دولتی و خصوصی تامین اعتبار میشود.
وی با اشاره به اینکه هشت کلاس درس هم توسط شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی در شهرستان برای اجرای طرح هوشمندسازی تأمین اعتبار شده است، گفت: در سال جاری50 درصد کلاسهای مدارس باید هوشمند شود و لذا از خیران نیکاندیش تقاضای مساعدت داریم.
معاون اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی تصریح کرد: این روش در بهبود کیفیت آموزش، خلاقیت و آموختن کار با رایانه از سنین پایین تاثیر دارد.
مدیر آموزش و پرورش نیشابور با بیان اینکه سرانه هوشمندسازی هر کلاس 30 میلیون ریال تعیین شده است، توضیح داد: از دیگر مزایای این طرح این است که خانوادهها میتوانند بهصورت آنلاین از وضعیت فرزند خود در مدرسه مطلع شوند.
سپهریراد افزود: همچنین اگر دانشآموزی به هر علت نتواند سر کلاس حاضر شود میتواند از خانه در سر کلاس درس حاضر شود.
وی ادامه داد: در این روش دانشآموزان زبان انگلیسی را در فاصله زمانی کوتاهی یاد میگیرند که این مورد در آینده یک ضرورت اجتنابناپذیر است.
وی اضافه کرد: پیشنیاز هوشمندسازی تمام کلاسها که دانشآموزان از آن استفاده میکنند سروکار داشتن با رایانه و یادگیری بهتر این فناوری است.
پایان پیام/
نظر شما