به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، محمدحسین صوفی، معاون صدای سازمان صدا و سیما در آیین افتتاحیه دوازدهمین جشنواره بین المللی رادیو و چهارمین اجلاس جهانی صدا که در مجتمع فرهنگی آموزشی زیباکنار برگزار شد به ارایه گزارشی از عملکرد این رسانه در سال 90 پرداخت.
وی با بیان اینکه سال 90 یکی از بهترین سال ها برای رادیو بود، گفت: برگزاری دوازدهمین دوره جشنواره رادیو و چهارمین دوره اجلاس رادیو از اقدامات ارزشمند سال 90 بود که با استفاده از تمام ظرفیتهای برنامهسازی و بهکارگیری از تجربیات، دانش و دیدگاههای مخاطب برنامههای متنوعی اجرا شد.
صوفی، جذب مخاطب جدید و حفظ مخاطب قدیم را از اهداف تلاش های شبکه های رادیویی دانست و بیان کرد: در اجلاس رادیو آخرین دستاوردها در این رسانه مورد بررسی قرار می گیرد که منجر به ارتباطات و آشنایی با اندیشمندان این حوزه می شود و ارتباطات به روز برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه طی سال 90 بیش از 700 برنامه متنوع، جذاب و تاثیرگذار از 20 شبکه رادیویی تولید و پخش شد، اذعان داشت: یکسان سازی فرکانس های رادیویی در استان های مختلف کشور را اقدام دیگر انجام شده در رادیو در سال 90 بود زیرا یکی از گلایه های مخاطبان و مدیران رادیوها تغییر فرکانس شبکه های مختلف رادیویی در شهرهای دیگر بود به همین دلیل تلاش کردیم فرکانس ها را یکی کنیم تا این مشکل برطرف شود و امروز در 250 شهر و استان می توان با فرکانس های یکسان شبکه های رادیویی را دریافت کرد.
صوفی اضافه کرد: در سال گذشته نسبت به سال 89 با افزایش مخاطب رو به رو بودیم و میزان مخاطبان از 27 درصد به 29 درصد رسید ضمن آنکه میزان رضایت مخاطبان نیز از 80 درصد به 83 درصد و میزان شنوندگان با تحصیلات بالا به رادیو هم از 32 به 35 درصد افزایش یافت.
معاون صدای سازمان صدا و سیما با بیان اینکه جامعه نخبه کشور به رادیو گرایش دارد، تصریح کرد: مجموع میزان رضایتمندی رادیو به 80 درصد و مخاطب به 30 درصد رسیده و با تولید برنامههای در شٱن مخاطب میتوانیم این ظرفیت را حفظ کنیم.
پایان پیام/
نظر شما