به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین محمد حسین موسی پور، استاندار قم، امروز (28 اردیبهشت) در این مراسم که مدیرعامل شرکت مخابرات ایران و جمعی از مدیران و مسئولان استان نیز حضور داشتند، با تبریک روز جهانی مخابرات، از تلاش ها و زحمات فعالان عرصه فناوری اطلاعات و ارتباطات استان قدردانی کرد.
وی تکریم و رضایت مردم را یکی از مهم ترین وظایف دستگاه های اجرایی برشمرد و گفت: با توجه به نوع ماهیت و گستردگی خدمات و ماموریت های شرکت مخابرات، این مهم باید در همه بخش های این سازمان متجلی شده و سرلوحه کار مسئولان و کارکنان این مجموعه قرار گیرد.
استاندار قم از ارتباطات و فن آوری اطلاعات به عنوان اساس و زیر بنای مهم پیشرفت و توسعه جامعه یاد کرد و افزود: اگر خواهان برداشتن گام های بلندی به سوی توسعه و تعالی کشور در عرصه های مختلف هستیم باید توسعه این بخش به جد مورد توجه قرار گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین موسی پور با اشاره به ترسیم برنامه چشم انداز توسعه فن آوری اطلاعات کشور، گفت: بر اساس برنامه پنجم توسعه، وزارت ارتباطات و فن آوری اطلاعات مکلف است با تدوین برنامه های کلان ملی و منطقه ای نسبت به ایجاد زیر ساخت های ارتباطی مناسب اقدام نماید.
وی ایجاد و توسعه شبکه ملی اطلاعات و اینترنت را از تکالیف اصلی این وزارت در برنامه پنجم نام برد و گفت: این شبکه به منظور بسط خدمات دولت الکترونیک، گسترش صنعت فناوری اطلاعات، افزایش سطح سواد اطلاعاتی و بهرهوری حوزههای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ایجاد و تا پایان سال دوم برنامه کلیه دستگاههای اجرائی و تا پایان برنامه، شصت درصد خانوارها و کلیه کسب و کارها باید بتوانند به این شبکه ملی متصل شوند.
استاندار قم با بیان اینکه برای تحقق موارد یاد شده باید بیش از 12میلیون پورت در کشور ایجاد شود، افزود: خوشبختانه ظرفیت ملی برای 15 میلیون پورت وجود دارد.
حجت الاسلام والمسلمین موسی پور، الکترونیکی کردن 70 در صد آموزش ها، 30 در صد تجارت خارجی، صدور کارت هوشمند ملی، الکترونیکی کردن صد در صد نقل و انتقالات املاک و تعاملات بین دستگاه های اداری را از دیگر تکالیف و برنامه های بخش فن آوری نام برد و گفت: مهم ترین وظیفه وزارت ارتباطات و شرکت های زیر مجموعه این است که به خوبی این اهداف را احصاء و برنامه ریزی هوشمندانه و هدفمندی را برای رسیدن به این اهداف ترسیم نمایند.
وی با اشاره به اینکه زیر ساخت های ارتباطی برای تحقق اهداف برنامه های ملی توسعه ارتباطات در قم مهیا است، افزود: پهنای باند مناسب، ضریب بالای نفوذ تلفن و شبکه های اینترنت ظرفیت های بسیار خوبی را در این بخش ایجاد کرده که لازم است با حرکتی پر شتاب زمینه عملیاتی کردن برنامه های این حوزه فراهم گردد.
استاندار قم به ظرفیت های ویژه استان در بحث دولت الکترونیک اشاره و خاطر نشان کرد: استان قم از قابلیت های منحصر بفردی برای تبدیل شدن به اولین شهر الکترونیک کشور برخوردار بوده و کسب رتبه اول کشوری استان قم در دومین جشنواره ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات بیانگر این مسئله است.
حجت الاسلام والمسلمین موسی پور با اشاره به فعالیت های انجام گرفته در زمینه راه اندازی شبکه متروانترانت، این شبکه را عامل مهمی برای تحقق اهداف برنامه و بستر مناسبی برای تحقق دولت الکترونیک عنوان کرد و افزود: مشکلات فنی و مدیریتی این شبکه باید هر چه سریع تر حل شود.
استاندار قم در پایان به ظرفیت های قم در زمینه تولید محتواهای دینی در سایت ها و شبکه های اطلاع رسانی اشاره و تصریح کرد: پروژه اتصال فیبر نوری به منازل با توجه به زمینه های مناسب آن در قم امری مهم و ضروری است که باید اجرایی شدن آن بررسی و کارشناسی شود .
در پایان این مراسم، با حضور استاندار قم، کلنگ احداث پروژه نیروگاه برق 6 مگاواتی قم به زمین زده شد.
این نیروگاه که امکان تولید همزمان برق و حرارت را فراهم می کند در زمینی به مساحت 3700 متر مربع و با سرمایه گذاری 73 میلیارد ریال در مدت 8 ماه ساخته می شود.
پایان پیام/
نظر شما