به گزارش خبرنگار سیاسی شبستان، در مجلس نهم شورای اسلامی اصولگرایان حاضر که بیشترین سهم بهارستان را به خود اختصاص داده اند، پس از دومین مرحله انتخابات شروع به بحث و جدال برسر تعیین رییس مجلس کردند که در آن دو گزینه از سوی دو جبهه گسترده اصولگرایی یعنی متحد و پایداری بیان شد.
بنابراین گزارش در برخی از موارد، بعضی از نمایندگان و حتی منتخبین تازه به مجلس راه یافته دور نهم در اظهاراتشان برای انتخاب رییس مجلس نهم نقش اصولگرایی را کمرنگتر بیان کرده و بیشتر به دنبال جدال های سیاسی بر سر این انتخاب هستند.
اما اصولگرایی که جریانی ماندگار از ابتدای انقلاب اسلامی ایران بوده همواره با حفظ اعتدال خود توانسته ماندگارترین و ثابت ترین جریان سیاسی حاضر در جمهوری اسلامی باشد. از این رو بزرگان اصولگرایی همچون آیتین مهدوی کنی و یزدی در بحبوحه انتخابات با بیانیه های مختلف تمام شرکت کنندگان در این امتحان سیاسی را به حفظ وحدت اصولگرایی دعوت و حتی نسبت به اقدامات برخی از منتخبین اظهار نگرانی کرده اند.
همچنین اکثر کارشناسان سیاسی نیز در اظهار نظراتی که برای ریاست مجلس نهم داشته اند، با یادآوری جایگاه جریان اصولگرایی بر حفظ وحدت در این جریان 34 ساله تاکید کرده و خواهان دور شدن نمایندگان از حواشی های سیاسی شده اند.
افتخاری: نباید به خاطر انتخاب رئیس مجلس میان اصولگرایان تفرقه ایجاد شود
لاله افتخاری به اهمیت وحدت میان اصولگرایان تاکید کرد و گفت: فراکسیون اصولگرایان باید فراکسیونی فراگیر و مقتدر و عامل وحدت در مجلس باشد تا بدین ترتیب فراکسیونی قوی و مقتدر را داشته باشیم.
وی در ادامه تصریح کرد: نامزدهای ریاست مجلس نباید اجازه دهند تا اطرافیان آنها به نام حمایت از ریاست این نامزدها اقداماتی را در جهت تفرقه و چنددستگی میان اصولگرایان انجام دهند.
این نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: انجام برخی اقدامات نادرست تحت عنوان انتخاب رئیس مجلس شایسته اصولگرایان نیست.
افتخاری ادامه داد: وجود اختلاف در میان اصولگرایان ضمن اینکه موجب رنجش مردم خواهد شد در موضعگیریهای و تصمیمات نمایندگان در ابعاد داخلی و خارجی تأثیرگذار خواهد بود.
وی درپایان تصریح کرد: مردم توقع دارند همانطور که آنها با حضور پرشور خود در انتخابات وحدت و آمادگیشان را به جهانیان نشان دادند منتخبین آنها نیز با وحدت و همدلی در جهت رفع مشکلات آنها گام بردارند.
الهیان: وحدت اصولگرایان مجلس نهم را از آفتهای دوره قبل دور میکند
زهره الهیان گفت: شایسته است که در مجلس نهم شاهد یک فراکسیون اصولگرای قوی باشیم و کارهای کارشناسی در رابطه با طرحها و لوایح و تصویب آنها در قالب فراکسیون اصولگرایی پیگیری شود.
وی در ادامه اظهار داشت: اگر بخواهیم فراکسیون اصولگرایان در مجلس نهم به آفتهایی که در مجلس هشتم شاهد آن بودیم مبتلا نشود باید یکپارچگی فراکسیون اصولگرایان به خوبی مدیریت شده و از دودستگی و اختلافات در مجلس نهم جلوگیری شود.
الهیان همچنین اظهار داشت: امیدواریم که با یک مدیریت واحد و جهتدهی مناسب از ظرفیت اصولگرایان در مجلس نهم به بهترین شکل استفاده شود.
تقوی حسینی: انتخاب رئیس مجلس نباید باعث کشمکش میان اصولگرایان شود
سید حسین نقوی حسینی نیز با اشاره به استقبال مردم از خط مشی اصولگرایی در انتخابات مجلس نهم گفت: اصولگرایان باید این عنایت و توجه مردم را قدر دانسته و به این نکته توجه داشته باشند که ملت ایران به دلیل وحدت اصولگرایان و حرکت در راستای منویات مقام معظم رهبری به آنها اعتماد کردهاند.
نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهار داشت: اگر مردم احساس کنند که اصولگرایان برای انتخاب رئیس مجلس با یکدیگر اختلاف نظر داشته و در مقابل هم قرار میگیرند از اصولگرایان و اعتماد به آنها مأیوس میشوند و لذا اصولگرایان در مواضعی که در مسائل مختلف اتخاذ میکنند باید یکپارچه و متحد باشند.
عضو فراکسیون اکثریت مجلس خاطرنشان کرد: در انتخابات مجلس نهم و در مورد انتخاب رئیس مجلس عدهای به دنبال ایجاد اختلاف و انشقاق بوده و خواستار برگزاری جلسات متفرق در میان اصولگرایان هستند که این اختلافات در آینده آسیبهای زیادی را به اصولگرایان و حتی به مجلس و کشور وارد خواهد کرد.
نقویحسینی ادامه داد: اصولگرایان باید با هم اتحاد داشته و جلسات خود را به صورت مشترک برگزار کنند و در این جلسات مشترک به رایزنی در مورد انتخاب رئیس مجلس بپردازند، انتخاب رئیس مجلس نباید به کشمکش بین اصولگرایان تبدیل شود.
پایان پیام/
نظر شما