مهدی بنکدار، عضو شورای سیاست گذاری جشنواره سراسری فیلم اشراق در گفتگو با خبرگزاری شبستان در قم، اظهار داشت: با توجه به اینکه این جشنواره برای نخستین بار است که برگزار می شود، با استقبال خوبی رو به رو بود و آثار دریافتی از نظر کمی و کیفی تنوعی بالایی داشت.
وی با اشاره به اینکه آثار دریافت شده به سه دسته طبقه بندی شد، بیان داشت: معرفی و تجلیل از شخصیت های علمی، علما و بزرگان حوزوی، شیوه های تبلیغ، زندگی مبلغین و مشکلات و چالش های تبلیغ و آثار خلاقانه با محوریت یا مرتبط با روحانیت و حوزه های علمیه موضوعات این تقسیم بندی هستند.
بنکدار عنوان کرد: جشنواره باید به سمتی حرکت کند که آثار آن نگاهی هنری و خلاقانه داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: آثاری که با موضوعات دینی، حوزه های علمیه و روحانیت تولید می شود باید با در نظر گرفتن قداست حوزه علمیه و مرجعیت باشد و از نگاه فرمایشی فاصله بگیرد.
بنکدار با بیان اینکه بعضی از آثار دریافت شده نگاه ساده، غیر طبیعی و شعاری دارند، افزود: ورود به عرصه فیلم سازی در موضوع حوزه و روحانیت باید با تامل، تحقیق میدانی و بررسی های کارشناسانه همراه باشد.
وی ابراز داشت: در تولید یک فیلم با موضوع خاصی مانند روحانیت باید سعی شود نگاهی عمیق، جذاب و اثر گذار داشته باشیم و حساسیت های ویژه فیلم های دینی و حوزه محور را بشناسیم.
دبیرهنری جشنواره فیلم اشراق گفت: در بخش فیلم نامه آثار قابل توجهی به دبیر خانه جشنواره رسید که عمدتا ضعف عمومی فنی در متن آن وجود داشت و این از معضلات عرصه فیلم نامه نویسی و داستان نویسی کشور است و غالبا به این ضعف عمومی مبتلا هستیم.
بنکدار بیان کرد: برگزاری کارگاه ها، نشست های تخصصی و تحلیل آثار ارسالی از ویژه برنامه هایی است که در حاشیه جشنواره برای آشنایی بیشتر علاقه مندان و ارتقای سطح کمی و کیفی آثار با حضور کارشناسان و هنرمندان برجسته این عرصه صورت خواهد گرفت.
وی یادآور شد: سینما گران و روحانیت جزئی از جامعه هستند و امیدواریم با توجه به اهمیت و ضرورت کار مشترک بین این دو قشر، آثار موجه، هنری و متقنی را در این رابطه شاهد باشیم.
پایان پیام/
نظر شما