به گزارش خبرگزاری شبستان، آیت الله جوادی آملی خوب حرف زدن و حرف خوب زدن را مصداق تعریف هنر دینی دانست و گفت: اگر این دو فضیلت در کنار هم باشد، هنر واقعی که بیان خوبی هاست مصداق پیدا می کند و بیان هنرمندانه از این مفهوم سرچشمه می گیرد.
این مفسر بزرگ حوزه موفقیت یک پژوهشکده را در ارائه مطالب مفید در قالب و بیان خوب دانست و افزود : همواره دلال نویسنده با محقق واقعی تفاوت دارد. محقق به ارائه اندیشه ها و حرف های نو و نگفته می پردازد و دلال نویسنده همچون یک نقال ارواح، فقط حرف های تکراری را دوباره بازگو می کند.
وی وظیفه موسسات فعال در عرصه مهدویت را بسیار سنگین عنوان کرد و گفت: همان طور که خداوند در قرآن فرموده است: (انّ الله سبحانه تعالی یحبّ معالی الامور و اشرافها و یکره سفسافها). اشاره به همین مطلب دارد که خدا همت بلند، فکربلند و حرف نو را دوست دارد و حرف پست را دوست ندارد و تفسیر آن همان است که امیرالمومنین(ع) فرمودند: "هیچ گاه لماظه خوار (مانده غذای لای دندان) نباشید". انسان باید آزاده باشد، ما نباید از جهل مردم سوء استفاده کنیم. مطالب تکراری را به جای مطالب نو مطرح نکنیم.
وی با بیان اینکه موضوعات گوناگون هنری را می توان در قالب نمایش تصویری با بیانی هنرمندانه به جامعه عرضه کرد، گفت: زبان تصویر، توانایی تبدیل یک معقول به محسوس را دارد اما توسط یک هنرمند و نه بازیگر. هنرمند متدین و دین مدار براساس باورها و اعتقادات خود عمل می کند و هنر خود را فقط در مسیر تجلی و تجسم دین به کار می گیرد.
شایان ذکر است، مسئولان، اعضای هیات علمی و پژوهشگران موسسه آینده روشن و دبیرخانه همایش بین المللی دکترین مهدویت شنبه 30 اردیبهشت و درآستانه هشتمین همایش بین المللی دکترین مهدویت با آیت الله جوادی آملی در محل بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء دیدار کردند.
پایان پیام/
نظر شما