به گزارش خبرگزاری شبستان در اراک، غلامرضا فتح آبادی در نشست شورای آموزش و پروش استان مرکزی که 31 اردیبهشت برگزار شد، گفت: اوقات فراغت باید زمینه تقویت اعتماد به نفس، تجدید قوا، تمرین کار جمعی، ارتقاء مهارت ها و سطح مطالعه باشد.
وی با بیان این که برگزاری مطلوب، اثرگذار و هدفمند اوقات فراغت یکی از شاخص های توسعه انسانی در برنامه پنجم است، افزود: تدوین برنامه های منسجم بر اساس شاخص های توسعه انسانی در اوقات فراغت لازمه این امر است.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری استان مرکزی با اشاره به همکاری 40 دستگاه فرهنگی برای تدوین برنامه اوقات فراغت، اظهار کرد: دستگاه های ذیربط باید اقدامات لازم را برای این امر خطیر انجام دهند.
فتح آبادی در ادامه به نیاز سنجی دانش آموزان به آموزش های مهارتی اشاره کرد و گفت: برخلاف خانواده که به اوقات فراغت به دید آموزشی می نگرند، نوجوانان و جوانان نیازمند یادگیری مهارت هستند.
سیف الله کریم زاده، مدیر کل آموزش و پروش استان مرکزی نیز در ادامه این نشست، با بیان این که سازمان در سال گذشته 30 هزار و 280 دانش آموزان را در اوقات فراغت تحت پوشش قرارداد، گفت: استان مرکزی از این نظررتبه نخست را در کشور کسب کرد.
وی با اشاره به این که درسال جاری 15 ناحیه آموزش و پرورش استان مرکزی از اول تیر ماه به مدت 49 روز فعالیت های فراغتی را آغاز می کنند، افزود: این نواحی در قالب یکصدو 90 پایگاه طرح اوقات فراغت اجرا خواهد کرد.
پایان پیام/
نظر شما