به گزارش خبرگزاری شبستان از استان آذربایجان شرقی، حجت الاسلام جلیل مدرسی سرند، شب گذشته (28 دی) در نشست تخصصی عفاف و حجاب که در موسسه فرهنگی کوثریه تبریز برگزار شد، به بیان جایگاه حوزه های علمیه و فرهگ عفاف و حجاب پرداخت.
وی با اشاره به لزوم ترویج فرهنگ عفاف و حجاب خاطرنشان کرد: حوزه های علمیه در ترویج فرهنگ ازدواج و تحکیم خانواده که مقدمه اصلی فرهنگ عفاف و حجاب است نقش دارند.
حجت الاسلام جلیل مدرسی سرند گفت: حوز های علمیه می توانند و باید پیشگام نجات خانواده ها باشند، چرا که جامعه ایران یک جامعه حوزه محور در اکثر مسایل اخلاقی و مذهبی است و نگاه جامعه به مواضع روحانیون، فقها و مراجع است.
وی افزود: میزان تاثیر حوزه در نظام خانواده بسیار بالاست و حوزه های علمیه می توانند پیشگام نجات فرهنگ عفاف و حجاب و خانواده باشند.
مدیر موسسه فرهنگی کوثریه با اشاره به استقبال خانواده های ایرانی از برنامه های روحانیون در مسایل خانوادگی عنوان کرد: برنامه های دیداری و شنیداری علما در موضوع خانواده و مشکلات آن در صدا و سیما، بیشترین درصد طرفداران را به خود اختصاص داده است.
دکتر روح الله زمانی، جامعه شناس و مولف کتاب خانواده اسلامی نیز در این جلسه با بیان اینکه وضعیت خانواده های ایرانی در حال حاضر از ایده آل اسلامی فاصله گرفته است، تصریح کرد: انکار شرایط حاضر هیچ کمکی به بهبود اوضاع نخواهد کرد و زمینه را برای تزلزل بنیان خانواده مهیا می کند.
وی با استناد به آمار موجود تاکید کرد: البته ایران در میان کشورهای غربی و حتی کشورهای مسلمان همجوار، در وضعیت بهتری قرار دارد اما در زمینه جایگاه خانواده، از آرمان های انقلاب و اسلام فاصله بسیار گرفته است.
مولف کتاب خانواده اسلامی اذعان کرد: این در حالی است که علل مختلفی برای این مسئله و تزلزل بنیان خانواده بیان می شود ولی بدون تردید مسایل اقتصادی که در برخی موارد اصلی ترین علت خوانده می شود، یک معلول از عقب گرد فرهنگی خانوادهای ایرانی است که به علت نبود استحکام فرهنگی وعقیدتی در بحران اقتصادی جلوه می کند.
وی تاکید کرد: امروز جایگاه افراد در خانواده دچار بحران شده و افراد نقش خود را به درستی ایفا نمی کنند و این واقعیتی است که همت جدی مسئولان فرهنگی را می طلبد.
پایان پیام/
نظر شما