به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، محمدرضا حافظی، رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در سفر به همدان، عصر گذشته (4 خرداد) در چهادهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز در تالار معلم همدان گفت: سازندگان واقعی کشور در مسیر دانایی و مبارزه با جل و نادانی سرمایه گذاری می کنند.
وی با بیان اینکه همزمان با بهار طبیعت جشنواره خیرین در سراسر کشور از 20 اردیبهشت آغاز شده است، اضافه کرد: این جشنواره در 550 شهرستان و 31 مرکز استان با حضور پرشور و علاقه مند در حال برگزاری است.
وی با بیان اینکه خیرین در راستای بستر سازی برای آینده سازان جامعه اسلامی در این راه قدم گذاشته و افتخاراتی کسب می کنند، تصریح کرد: در دنیای کنونی که جنگ و بی عدالتی سراسر جهان را فراگرفته، ملت فرهنگ دوست ایران اینگونه پرشور حضور دارند که مایه مباهات است.
رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور با اشاره به سوم خرداد، سالروز فتح خرمشهر گفت: ملت ایران ثابت نموده اند که جهادگران مبارزه با نفس هستند.
حافظی با تاکید براینکه خیرین برای ارتقا دانش صحنه ها را ایجاد نموده اند، اضافه کرد: مدارس ایران اسلامی در 15 سال گذشته به صورت 4 نوبته بود و فرزندان ایران بستری برای کسب علم و دانش نداشتند.
وی با بیان اینکه ملت ایران بعد از جهاد مبارزه با نفس به فکر جهاد مدرسه سازی افتادند، تصریح کرد: خیرین در این عرصه مقدس فرهنگی حضوری پرشور داشته اند.
وی با اشاره به رشد تصاعدی تعداد خیرین نسبت به سال های گذشته اظهار داشت: در سال اول برگزاری جشنواره در سال 84، خیرین 160 میلیارد و 800 میلیون ریال تعهد مدرسه سازی داشتند که این رقم در سال 85 به 400 میلیارد ریال رسید.
رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور، رقم تعهدات خیرین درسال 86 را 800 میلیارد ریال اعلام و گفت: این رقم در سال 87 به یک هزار و 200 میلیارد ریال و در سال 88 به 7 هزار و 400 میلیارد ریال رسید.
حافظی با بیان اینکه دولت در سال 88 اعتبار 3 هزار و 860 میلیارد ریالی برای مدرسه سازی اختصاص داده بود، اضافه کرد: تعهدات خیرین بیشتر از این مبلغ بود.
وی با بیان اینکه اعتبار دولت برای این امر به 5 هزار میلیارد ریال افزایش یافت، تصریح کرد: تعهدات خیرین 2 برار اعتبارات دولتی یعنی مبلغ بیش از 10 هزار و 840 میلیارد ریال رسید.
مدرسه سازی، تبدیل به یک فرهنگ شده است
آیت الله محمد ادیب یزدی، از اساتید حوزه و دانشگاه در ادامه این مراسم گفت: تمام همت رسول اکرم (ص) در بیدار نمودن فطرت انسانی بود.
وی با بیان اینکه بیدار کردن این فطرت انسانی برای حس نوع دوستی و خدامحوری بود، تصریح کرد: پیامبر اکرم (ص) برای تذکر دادن به جایگاه عظیم انسانی قدم به دنیا نهاده است.
وی با بیان اینکه پیامبر اکرم (ص) مظهر عالی ترین کرامات و رخ دادهای اخلاقی بودند، اظهار داشت: امام علی (ع) از رهروان پیامبر اکرم (ص) مبنای فطرت و تجسم فطرت بودند.
وی با اشاره به اینکه کار خیرین در زمانی که جاذبه های اقتصادی خیلی ها را از خود برده است کاری ارزشمند و گرانبهاست، افزود: این کار از نزول رحمت هم بالاتر است.
آیت الله ادیب یزدی با بیان اینکه کار خیر یک سعادت است، گفت: بسیاری از مردم تمکن مالی دارند ولی سعادت کار خیر را ندارند و افتخار این را نداند که زیر بالین فرهنگ این کشور را بگیرند.
وی، مدرسه سازی را تبدیل به یک فرهنگ دانست و عنوان نمود: کشور ایران کشور ثروتمندی سات که خوشبختانه آثار رفاه حتی در روستاها هم دیده می شود.
وی با بیان اینکه ثروت در کشور از مجاری مختلفی در حال توزیع است، ادامه داد: اولیای خدا در کنار رفاهای، دین خود را هم حفظ می کنند.
آیت الله ادیب یزدی با تاکید براینکه خیرین استثناهای جامعه هستند، اظهار داشت: مردم باید در دنیا باشند ولی دنیایی نباشند.
پایان پیام/
نظر شما