به گزارش خبرگزاری شبستان، بهمن دری، معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشستی که در حاشیه گشایش نمایشگاه بینالمللی کتب کاربردی و دانشگاهی برگزار شد از نهایی شدن ضوابط شرکت ناشران در بیست و چهارمین نمایشگاه بی المللی کتاب تهران در کمیته ناشران خبر داد.
وی تصریح کرد: در این کمیته سعی بر آن بوده که ناشران از بیشترین راحتی ممکن برخوردار باشند و مانند سالهای گذشته درگیر کارهای اداری نباشند.
به گفته دری برپایی نمایشگاهی مانند نمایشگاه کتابهای دانشگاهی میتواند طرح کوچکی از نمایشگاه بینالمللی باشد، بنابر این میتوان بسیاری از طرحها را به طور آزمایشی در این نمایشگاه اجرا کرد.
وی نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران را نمایشگاهی منحصر به فرد دانست و گفت: این موضوع از بازدید مقامات و مسوولان نیز به راحتی قابل تشخیص است. این در حالیست که میزان نظرات و انتقادهایی که از سوی 53 سازمان و نهاد درباره این نمایشگاه امسال به معاونت فرهنگی ارسال شده است گواه مخاطبان زیاد و ابعاد این اتفاق فرهنگیست.
معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نمایشگاه بیست و سوم را یکی از بهترین دورههای برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب دانست و افزود: درباره مکان و تسهیلات این نمایشگاه مذاکراتی با مسوولان بلند پایه کشوری صورت گرفته که به دلیل آنکه هنوز قطعی نشده است، بعدا اعلام میشود.
بنابر گزارش ستاد خبری هشتمین نمایشگاه کتابهای کاربردی و دانشگاهی، دری در ادامه بر نقش تشکلها در برگزاری نمایشگاههای کتاب کشور تاکید و خاطرنشان کرد: علت این امر هم آنست که تشکلها در هر صنفی خرد جمعی آن صنف را تشکیل میدهند و بهرهبرداری از این خرد جمعی صد درصد مفید خواهد بود.
هشتمین نمایشگاه بینالمللی کتب کاربردی و دانشگاهی تا 25 آبان ماه امسال هر روز از ساعت 9 تا 19 در مرکز آفرینشهای کانون پروش فکری کودکان و نوجوانان برپاست.
پایان پیام/
نظر شما