مخالفان پیشرفت ملت های ایران و چین به شدت رو به افول هستند

رئیس جمهوری اسلامی ایران گفت: امروز مخالفان پیشرفت ملت های ایران و چین خود دچار مشکلات بسیار سنگینی بوده و به شدت رو به افول هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری،محمود احمدی نژاد بعد از ظهر امروز  به وقت محلی در جریان سفر به پکن برای شرکت در دوازدهمین اجلاس سران سازمان همکاری های شانگهای در دیدار رییس پارلمان چین ، ضمن تشکر از مواضع مثبت و سازنده چین در عرصه دفاع از حقوق مسلم ملت ایران در مجامع بین المللی به ویژه موضوع هسته ای کشورمان،‌ گفت: جمهوری اسلامی ایران نیز متقابلاً در تمام مجامع بین المللی از حقوق حقه و اصلی ملت چین حمایت خواهد کرد و این رویکرد را ادامه خواهد داد.

رییس جمهور با اشاره به اینکه تحولات بزرگی در عرصه بین المللی در راه است، افزود: همکاری های ایران و چین می تواند این تحولات را به نفع ملت ها و به سود عدالت، امنیت و صلح رقم بزند و مانع دخالت ، نفوذ و اعمال فشار کسانی شود که قصد دارند مانع پیشرفت کشورهایی چون ایران و چین شوند باشد، کشور های که عادت کرده اند همه مناسبات خود را با زور تنظیم و هدایت کنند.

احمدی نژاد اظهار داشت: امروز مخالفان پیشرفت ملت های ایران و چین خود دچار مشکلات بسیار سنگینی بوده و به شدت رو به افول هستند و اقتدار آنها دیگر دیری نخواهد پایید و هر قدر به کشورهای ما فشار وارد کنند خود بیشتر تحت فشار قرار می گیرند، چرا که کشورهایی مثل ایران و چین با برخورداری از پایه های رشد و پیشرفت مستحکم داخلی در حال پیشرفت از پایین به بالا هستند در حالی که دشمنان دو کشور در حال افول از بالا به پایین می باشند.

رییس جمهور همچنین با ابراز خوشنودی از سطح مطلوب و رو به رشد روابط و مناسبات اقتصادی تهران _ پکن تصریح کرد:‌ ایران جایگاه مهمی در تامین انرژی چین دارد و آمادگی دارد این سهم را به سرعت افزایش دهد و هیچ محدودیتی در این مسیر وجود ندارد.

وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد تا محموله های نفت را قبل از تنگه هرمز به چین تحویل داده و با احداث و تکمیل خطوط انتقال گاز از مسیر کشورهای پاکستان و افغانستان امنیت انرژی چین را برای بلند مدت تامین نماید.

احمدی نژاد همچنین با اشاره به حجم مبادلات اقتصادی میان دو کشور افزود: در صورت رفع موانع بورکراتیک در نظامات اداری، ایران و چین می توانند به سرعت حجم مبادلات و همکاری های اقتصادی و تجاری خود را به بیش از دو برابر افزایش دهند.

رییس جمهور ضمن اظهار خوشحالی از پیشرفت های سریع چین در عرصه های مختلف، تاکید کرد:‌ چین در سالهای اخیر توانسته است در موضوعات علمی ،‌ فناوری و اقتصادی به دستاوردهای بسیار خوبی دست پیدا کند، دستاوردهای که به نفع همه بشریت است و جهت پیشرفت های ملت ایران نیز در همین راستا است.

احمدی نژاد ضمن قدر دانی از کمک های چین به دیگر ملت های مستقل برای عمران و آبادانی، تصریح کرد: این دست اقدامات و کمک های چین، به ملت های مستقل اجازه می دهد در برابر سیاست های تحمیلی استعمارگران بایستند که این امر بسیار ارزشمند است.

رییس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود گسترش ارتباطات پارلمانی بین دو کشور را فرصت و دروازه ای جدید برای ارتقاء بیش از پیش روابط دو کشور عنوان کرد و گفت: پشتیبانی پارلمان ها از همکاری ها و روابط دولت ها بستر بسیار مناسبی برای سازنده و موفق بودن این روابط است و پارلمان ها ضمن تسریع در روند همکاری های دولت ها پشتیبان بسیار مستحکمی برای تصمیمات و اقدامات مشترک بوده و راه را برای گسترش ارتباطات دو جانبه هموار می کنند.

احمدی نژاد با اشاره به اینکه فاصله جغرافیایی بین ایران و چین مانعی برای گسترش روابط دو جانبه نیست ، اظهار داشت : برخلاف فاصله جغرافیایی دلها و فرهنگ های دو کشور به یکدیگر بسیار نزدیک است و همانگونه که ملت ایران به دولت و ملت چین علاقمند هستند این احساس متقابل نزد ملت چین وجود دارد.

رییس جمهور با بیان اینکه دو دولت بر پایه نزدیکی ملت ها و فرهنگ ها تلاش می کنند تا همه خوبی های نهفته در دل رابطه تاریخی طولانی دو کشور را مجدداً احیا کرده و به مردم ایران و چین هدیه نمایند، به تفاوت این سفر با سفرهای قبلی مقامات ایرانی به چین اشاره کرد و گفت: این سفر در شرایط خاصی از پیچیدگی ها و تحولات بین المللی صورت می گیرد و می تواند ضمن تاثیر بر روابط اقتصادی و تجاری دو کشور همکاری های مشترک و روابط سیاسی تهران _پکن را وارد مرحله جدیدی کند .

وو بانگوئو، رییس پارلمان چین نیز در این دیدار روابط و همکاری های کشورش با جمهوری اسلامی ایران را راهبردی توصیف و تصریح کرد: جمهوری خلق چین و جمهوری اسلامی ایران هیچ مانع و مشکلی در عرصه روابط سیاسی خود ندارند و در بستری از درک متقابل و احترام به حقوق، حاکمیت ملی و تمامیت ارضی یکدیگر به سوی گسترش بیش از پیش روابط دو جانبه حرکت می کنند.

وو بانگوئورییس پارلمان چین با بیان اینکه روابط ایران و چین از سوی بدخواهان دو ملت تحت فشار قرار داشته و مورد تهدید است افزود: باید با تدابیر داهیانه و راهکارهای ابتکاری روابط را به ویژه در عرصه های اقتصادی و تجاری پیش ببریم و برپایی آنها در عرصه دیپلماتیک و سیاسی نیز با همکاری های تنگاتنگ و نزدیکتر برای تامین منافع متقابل دو کشور تلاش کنیم .

وی با اشاره به مواضع مثبت کشورش نسبت به فعالیت های صلح آمیز هسته ای ایران و مخالفت اصولی و قاطع با اعمال فشار و تهدید علیه ایران خاطر نشان کرد : یقیناً مشورت و تبادل نظر بیشتر ایران و چین در مباحث مختلف از جمله مساله هسته ای می تواند به حل و فصل مسالمت آمیز مسائل و به کنترل درآوردن تحولات به نفع دو کشور کمک نماید.

رییس پارلمان چین با بیان اینکه دوره ریاست جمهوری دکتر احمدی نژاد به گسترش همکاری ها و روابط ایران و چین کمک شایانی کرده است، گفت: سفر جنابعالی به پکن در شرایط امروز عرصه بین المللی بسیار مهم و در پیشبرد روابط دوجانبه بسیار موثر است.

وو بانگوئورییس پارلمان چین حمایت ایران از حقوق ملت چین در عرصه های مختلف را بسیار ارزشمند و گرانبها توصیف کرد و افزود: ایران و چین با اتخاذ رویکردهای مستقل در عرصه بین المللی همکاری های موثری در کنترل ، هدایت و حل و فصل مسائل منطقه ای و بین المللی دارند و نزدیکی بیشتر دو کشور به یکدیگر یقیناً به استقرار بیشتر صلح، امنیت و آرامش در جهان کمک خواهد کرد.

وی با بیان اینکه ارتقاء سطح روابط و همکاری های پارلمان ها به عنوان نمایندگان مردم و ملت ها تاثیر به سزایی در گسترش دوستی ها بین ملت ها با یکدیگر دارد ، اظهار داشت : اراده و عزم پارلمان ، دولت و کنگره حزب خلق چین در توسعه روابط با ایران است و پارلمان چین به سهم خود تمام تلاش خود را در این عرصه به کار خواهد گرفت.

پایان پیام/

 

کد خبر 139848

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha